Zaniolo ljut, rastu šanse Juventusa i Totenhema

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.07.19. | 17:04

Roma se ozbiljno kocka...

Raste nezadovoljstvo supertalentovanog veziste Rome Nikola Zaniola. Samim tim rastu i šanse Juventusa, odnosno Totenhema da dođu do ovog momka koji je eksplodirao otkako je stigao iz Intera na Olimpiko. 

Italijanski mediji sve češće i agresivnije navode kako su Zaniolo i njegov agent Klaudio Viđoreli ljuti na novog sportskog direktora Vučice Đanluku Petrakija koji je poručio da nema nameru da poveća platu 20-godišnjem kreativcu za više od 300.000 evra. On je još naveo da Zaniolo na terenu mora da dokaže da zaslužuje značajnije povećanje. 

Izabrane vesti

Takav stav svakako će naterati Zaniola da se ozbiljnije pozabavi ponudama koje mu ovih dana pristižu. Navodno, "principijelni dogovor" o ličnim uslovima sa Juventusom već postoji, ali Roma za sada ne pristaje na ponudu koja podrazumeva isplatu 40.000.000 evra u kešu plus Kvadrado ili Perini. Vučica nije ni za trampu Zaniolo - Iguain, jer bi da izvuče što više novca, ukoliko već dođe do toga da mora da proda nezadovoljnog igrača.  

Totenhem u početku nije izgledao kao ozbiljan kupac, međutim kako vreme prolazi očito postaje sve ozbiljniji. Klub iz Londona spreman je da iskešira 25.000.000 i da u Rim prosledi Tobija Alderveirelda. Ta opcija zanimljiva je Petrakiju jer bi tako rešio pitanje zamene za Kostasa Manolasa, ali opet - 25.000.000 ne deluje kao adekvatna novčana nadoknada. 

U svakom slučaju, pred Romom i Zaniolom su dani odluke... 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara