Zaokružio četiri tačna rezultata i osvojio kartu za Brazil - Srbija!

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.09.22. | 16:00

Vladimir Jovanović iz sela Petka kod Kostolca zaokružio najveću kvotu 22. septembra

Bilo je dosta majstorskih pogodaka od kada je krenulo nadmetanje za put u Katar na utakmicu između Brazila i Srbije, ali evo jedne od najvećih. Vladimir Jovanović iz sela Petka kod Kostolca zajedno sa drugarima pogodio je četiri tačna rezultata i zaokružio najveću kvotu (5.037,50) u četvrtak 22. septembra.

Vladimir je sedeo u prijatnoj atmosferi kladionice Mozzart u Kostolcu, pio pivo sa drugarima, a u takvoj situacijama često padaju na pamet najbolje kladilačke ideje. Tako je i bilo. Svako je dao svoj par i na uplaćenih 100 dinara došlo se do najbolje kvote tog dana.

Izabrane vesti

Pogođeni su rezultati 2:1 na mečevima Belgija - Vels i Hrvatska - Danska, 0:2 na meču Poljska - Holandija, te 2:0 na meču Francuska - Austrija.

"Fenomenalan osećaj stvarno. Sedeo sam te večeri u Mozzartu i pio pivo sa drugarima. Svako je imao neku svoju kombinaciju i odigrali na sreću. Prvobitno nisam obraćao pažnju, ali kad je došao 50-60 minut, nekako je sve krenulo da se otvara. Sve se poklopilo i u finišu utakmica", kaže Vladimir.

Svako ko je pokušao da gađa tačne rezultate zna koliko je teško zaokružiti tiket sa četiri takva para.

"Inače stalno gađam golove, sada smo odlučili da probamo sa tačnim rezultatima. Znao sam da će sve utakmice tvrde. Svi su jaki, Hrvati će primiti jedan, Belgijanci takođe, tako je i bilo", otkriva Jovanović koji do sada nije bio u situaciji da prisustvuje sličnom događaju kao što je Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Podsetimo od 1. septembra do 31. oktobra traje druga etapa takmičenja u kojoj će mesto u avionu pronaći još 61 putnik. Posle dugo vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg uspeha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ BRAZIL - SRBIJA na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35. Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Nadamo se da ćemo se videti u Kataru.


tagovi

sp u kataruKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara