Zapelo oko transfera Kulibalija u Amijen, Francuzi tražili dodatni rok od FIFA

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.02.23. | 09:32

Napadač iz Malija prošao lekarske preglede, a onda je, kako se može čuti, pao TMS sistem

Sa obe noge Kalifa Kulibalija je poslednjeg dana prelaznog roka bio u redovima francuskog drugoligaša Amijena. Crvena zvezda je razmenila papire sa klubom koji je želeo da angažuje visokog napadača na šestomesečnu pozajmicu, ugovorena je i cena od 150.000 evra, Kulibali je bio rad da se vrati u Francusku, gde je svojevremeno imao zapažene role u Nantu.

Centarfor sa vrlo skromnim učinkom u Crvenoj zvezdi (jedan postignut pogodak na osam mečeva) prošao je čak i medicinske preglede u Amijenu. Međutim, njegov transfer nije ozvaničen. I pitanje je da li će se to desiti u ovom prelaznom roku.

Izabrane vesti

Naime, prema saznanjima Mozzart Sporta poslednjeg dana prelaznog roka u pojedinim francuskim klubovima pao je TMS sistem. Odnosno aplikacija odobrena od strane FIFA u kojoj klubovi moraju da upare detalje transfera kako bi se dobilo međunarodno odobrenje. Zbog tehničkih problema Amijen je, kao i još neki klubovi u Francuskoj, zatražio od FIFA dodatni rok da izvrši transfer. Nadaju se na Marakani da će svetska kuća fudbala izaći Amijenu u susret, s obzirom da su mesec dana radili na odlasku Kalife Kulibalija.

Amijen posle 20. kola zauzima šesto mesto u drugom rangu francuskog fudbala, uz učinak od osam pobeda i po šest remija i poraza.


tagovi

Kalifa Kulibali

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara