Komentari na vest

Zar Pioli toliko loše vodi Milan da samo pehar Lige Evrope može da ga spase?

L

LukaRk

pre 3 meseca

Zanimljivo je da Milan u 21.veku nikada nije doveo vrhunskog trenera,kao npr sad recimo kad bi dosao Klop.Anceloti i eventualno Alegri kad su dolazili nisu bili ni blizu onoga sto su postali kasnije.Ostali su Leonardo,Sedorf,Inzagi,Broki,Mihajlovic,Montela...Bilo bi zanimljivo kada bi dosao neko vrhunski,samo naravno vrhunski trener trazi vrhunski budzet a od toga nema nista.
G

Gost gostic

pre 3 meseca

Zanimljivo je da su Saki, Kapelo, Anceloti..bili vrhunski treneri u proslom veku pa su napravili najbolje rezultate. Milan nikada nije dovodio najskuplje vec najbolje za male pare, nikada nije preplacivao ni igrace a ni trenere pa je pravio bolje rezultate od svih u Italiji ali i u Evropi. Real 32 godine nije mogao da se sastavi u Evropi, slicno je sada i sa Milanom...
s

srka

pre 3 meseca

Meni ovaj čovek, neka Bog oprosti, deluje izmučeno i bolesno. Izgledao je potpuno drugačije, onomad, kada su igrali protiv Zvezde. To nije bilo tako davno, da bi toliko fizički propao. To samo govori koliko mu je mučan ovaj posao u Milanu. Inter im je u p
D

David Vilja

pre 3 meseca

Pricamo o MILANU.... Vlasnici kad su oterali Maldinija su sve rekli, ako ne uloze ozbiljne pare i da se vrati npr Anceloti gledacemo nazalost prosecan Milan a mi malo stariji smo navikli da je sve samo ne prosecan
E

E pa

pre 3 meseca

Moraćete da se naviknete. Nije Milan ono što je bio i neće skoro biti.
D

David Vilja

pre 3 meseca

MOZDA PLAVI KARTON I PROSECAN MILAN TAMAN I NISU ZA MENE, FUDBALE DOSTA JE BILO
S

Savicevic

pre 3 meseca

Osim sto gledate brojke, obratite paznju na igru Milana koja ne postoji, sve se svodi na individualni kvalitet.
I

Izvini

pre 3 meseca

Dejo nismo te prepoznali.
G

Gost007

pre 3 meseca

Upravo to. Milan ima kvalitetan tim i zato je tu gde jeste na tabeli. Ali igra im je nula. Najbolje se vidi kad u napadu izgube loptu da ne znaju gde ko igra i kako da se brane. Pioli je pogubljen nema organizovan uigran napad vec ima tea i lea i ako oni nesta urade milan pobedi.
K

KIMI 85

pre 3 meseca

Ko je pratio vesti vezane za Milan i novinare koji su upuceni u desavanja kluba, mogao je da procita da je od strane vlasnika Pioliju najvise zamereno sto nije prosao grupe LS. Veliki gubitak ce zabeleziti iako su u plusu prosle godine zavrsili. Oni gledaju profit, a ne dal ce tebi biti vrhunac sezone obezbedjena grupna faza LS. E sad,sto se tice da Pioli izvlaci maksimum iz 10 reprezentativaca u prvom timu. To su sve igraci koji vecinom igraju prvu postavu u nacionalnim selekcijama, znaci nisu neki anonimusi. A da ne pricamo o tome sto je ekipe poput Djenove koju nije dobio, Frozinonea kojeg je jedva dobio i ostalih ispod prosecnih ekipa, jedva ili nije dobio ili se muci da sacuva pobedu. Pogledajte analizu Pelegatija posle utakmice sa Dortmundom. Tu je svo znanje Piolija, ili bolje reci neznanje. Sto se skudeta tice, pored Ibrahimovica koji je drzao svlacionicu, i Maldinija koji je bio autoritet i igracima i strucnom stabu, najmanje je Pioli zasluzan. To se moglo videti sledece sezone kad je ovaj dvojac napustio klub. Covek koji je celu karijeru vodio klubove koji se bore za optstanak uz izuzetak Intera na kratko i Lacija kome je sredina tabele bila vrhunac pod njim, ne mozes ocekivati da ugradi ekipi sampionski dnk niti da, ponavljam, bude autoritet. To se vidi, opet kazem, po ponasanju Leaa i nonsalanciji Tea u malim mecevima. Ovo trece nesto sto sad Milan drzi, je vise proizvod jako promenljive igre Atalante, prosek ekipe poput Rome i Lacija, i naravno katastrofalnom zamenom za Spaletija, gde Napoli isto ima dobre igrace ali se muce.
T

TD

pre 3 meseca

Milan ima drugu najjacu ekipu, a Djenovu smo dobili, veze nemas taman toliko koliko ni pioli nema. Fiorentina bas i nije klub koji se grcevito bori za opstanak.
s

svemirac

pre 3 meseca

smarac od trenera, slabo vrsi rotacije izmedju igraca, predvidivo igra, da nema Tea u timu igrali bi jos gore
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Covek sa prosecnim timom uzeo skudeto i stigao do polufinala LS! RESPECT!👏

elmagico

pre 3 meseca

Pioli iz ovog tima izvlaci MAKSIMUM, meni vec neko vreme nije jasno kako oni pobedjuju i kako su tu gde jesu

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

Mozda ce zvucati cudno, niti sam cinican, ali ja jos uvek ne bih otpisivao Milan iz trke za skudeto. Juve ne, oni su pukli. Milan ima bolji tim, pobedjuje, jos je dosta do kraja. Jeste tesko, bodovna razlika je velika ali ja ih ne bih SKROZ otpisivao. Cudan je to tim...
K

Kucu i imanje

pre 3 meseca

Stavi pare na nas za svaki slucaj Hahaha Smehoto jedna.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@Kucu i imanje Za trenutak sam pomislio da si malo ometen u razvoju...ali mozda mi se ucinilo.
K

Kucu i imanje

pre 3 meseca

Ti nisi pozvan da ocenjujes druge jer si sam prvi ometen u razvoju, ako ove sezone nisi siguran da ce tvoj klub biti prvak, kad ces onda biti? I igrao si protiv Intera, imas li ti obraz?

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@Kucu i imanje Ipak mi se nije ucinilo, stvarno si ometen u razvoju. I ne budi pič.., potpisi se, nemoj da se krijes iza raznih besmislenih nikova. Stani iza svojih reci.
K

Komedija

pre 3 meseca

Pjanić sa tri zutaaa kaže nekome da se potpiše 🤜🤛
I

Internazionale

pre 3 meseca

Prosto receno Americka go...! Mislim na gazde.
@

@@@@

pre 3 meseca

Vlasnik je Italijan poreklom. Nije baš da nema veze sa Italijom.
s

srka

pre 3 meseca

Ovaj čovek je davno trebao da bude smenjen, ali on se nikako ne da. Ili ima jak ugovor, ili je ljubimac borda kluba. Taj kod Berluskonija i ne bi video klupu Milana.
I

Inter Milan

pre 3 meseca

Nemas ti pojma, doneo im titulu sa krs ekipom i uvek je u borbi za titulu ili ligu sampiona.
s

srka

pre 3 meseca

Pa to je valjda normalno za takav klub. Milan, Inter i Juventus su najveći italijanski klubovi i normalno bi bilo da i u Kalču i Evropi stalno budu u vrhu, a sad ćeš videti kako će proći protiv Rena u Ligi Evrope. Ispašće lagano.
J

Jamb

pre 3 meseca

Inter, koji je ubedljivo najbolji, najuigraniji, i Juve imaju bolje igrace. Napoli, Roma, Lacio, Milan i Atalanta su tu negde po kvalitetu, i sve dok je Milan iznad njih mislim da Pioli radi dobar posao. Ocekuju u LS da prodju, a ko su im protivnici, arapski milijarderi PSZ i Njukasl, i Borusija koja isto ima bolje igrace realno. Koliko para toliko muzike. Mislim da je veliko cudo sto su igrali polufinale LS prosle godine. Jeste da Piolijev Milan ima nekad kikseve protiv slabijih, ali tesko da moze bolje od ovoga.
J

JovanCZV

pre 3 meseca

Otkaz ovom sto pre, ne pusta najboljeg srpskog fudbalera Luku Jovica..
T

TD

pre 3 meseca

Taj Kondo je toliko "poznat" novinar da verujem da gotovo niko ili mozda i bukvalno niko od nas ovde nikad nije cuo za njega, toliko sam ubedjen u to. Da je Maldini ostao, ne da bi pioli dobio otkaz nego bi ga licno izbacio iz kluba, toliko o upucenosti u desavanja.
K

KIMI 85

pre 3 meseca

Pioliju idu na ruku rezultati jer osim Intera koji je za klasu bolji od svih, ostali su prosek u poredjenju sa pretproslom sezonom. Napoli otkako je otisao Spaleti prosek, Juve prosek, Lacio smehotres, Roma smehotres, Atalanta toplo hladno. Pioli ie kukavicki trener i takav mentalitet je usadio igracima. Muci se protiv Frozinonea, Empolija, Djenove, a od Intera ima pet poraza zaredom?! Raspali Juve nije mogao da dobije. Pobedjuje na individualni kvalitet nekad Tea, Leaa, Pulisica i Zirua. Uz svako postovanje Loftusa i Jovica koji se preporodio. E tu sad dolazi do kukavicluka, ne sme da stavi Jovica koji je u boljoj formi, ne sme da stavi malog Simica ni protiv indijanaca, a uporno drzi Kjaera koji je u ozbiljnom kanalu. Cuva minimalnu prednost protiv malih ekipa umesto da dotuce protivnika. Igraci mu posle datog gola spustaju rucnu i setaju se po terenu. Braida je lepo rekao, Milan je tim za sredinu tabele. To je zasluga trenera. I batalite price o nekim osrednjim igracima kao alibi, tu su sve reprezentativci i igraci koji kostaju od 20 miliona pa nagore. Coveka je Mota pojeo sa taktikom. Lik je predvidljiv, nema veznog da spaja sa napadom. Dodju do sesnaest i bez ikakvog plana lutaju okolo. Milanu treba trener sa autoritetom. Ne da ti se Leao setka kao klinac razmazeni, i da mu je bitnije da izda rep album.

Prepoznator

pre 3 meseca

Mislim da nisi u pravu i da si ostrašćen što se tiče Jovića i Simića. Jović je i dalje trom, i nije za više od 30 minuta jer nema snage. Simić, pa ja sam vidio barem 2-3 gola da je Milan trebao primiti zarad njegovih početničkijmh grešaka ali eto srećom nije jer je lopta prohujala pored gola, ili je bila stativa, ili se nekako odbranilo/izblokiralo. Simić će da bude stub odbrane to se vidi, dečko je mašina, ali je Pioli u pravu da mu ne pravi pritisak jer bi ga bacanjem prerano u vatru mogao uništiti. Hiljade mladih igrača je uništeno na taj način, nego eto se ne sjećamo toga jer hej, ko bi se sjećao propalih.
K

KIMI 85

pre 3 meseca

@prepoznator Vidi, sto se tice obojice, ni najmanje ostrascen. Jovica sam pljuvao prvi, a sto se malog Simica tice vidi se da ima potencijal i da bi prvenstveno nasoj reprezentaciji se isplatilo da konacno dobijemo stopera kako valja, a s obzirom kako je Gabija dobijao sansu, pa Kalulu koji nije bio stoper i skoro istih godina kao Simic, trebao je malo vise Simica da ubacuje u igru, pa makar protiv slabijih ekipa. I decko nije imao greske osim one protiv Napolija sad, bar ne opasnih za gol. A sto se tice Jovica, popravio je i kretnju i stvaranje sansi bez lopte dok je taj Ziru vise postao trom i sporiji. Davao je taj Pioli i mladjima vise sanse nego Simicu ali sad je frka zbog gubitka posla pa ide na sigurno.

Prepoznator

pre 3 meseca

Razumjem tvoju poentu. Ja sam ipak ovdje na strani Piolija, iako mi je u interesu da Simić igra tip top i za Milan i za Srbiju, samo mislim da mu je rano. Nek raste, jača, i samo oprezno, pa da bude nova Vidara!
I

Ieima

pre 3 meseca

Ништа то не знаш, све су то репрезентативци кажеш који вреде 20 милиона и више. А што нису били пре Милана и колико су вредели, већина њих? Колико је вредео Адли, Калулуа, овај Немац у одбрани или ови што су дошли из Челзија, колико су играли тамо? Чуј њега не сме да стави Симића и Јовића а њих двојица су рекли да је Пиоли толико урадио за њих, да им је веровао јесам од ретких и дао шансу коју код других никада не би добили, ни сада. Ето ако дође Конте или неко други видећете да неће ни један бити на клупи. Пиоли важи за тренера који даје шансу младима и ветеранима, заборављеним играчима. Па пре Милана у сваком клубу је пронашао и дао шансу младим играчима. Он је лично Влаховића када је био у Фиренци убацио у први тим као омладинца. Лупаш као прозор отворен на промаји...
I

Inzaghi

pre 3 meseca

On vodi ekipu solidno dokle god je Milan u top 3, ALI: Poslednjih 5 utakmica protiv Intera se propisno obrukao,rano ispao is LŠ, preprano ispao iz kupa. Ova ekipa treba da igra minimum polufinale LE.
T

TD

pre 3 meseca

Sta Milan ima od Top 3? Nas cilj mora da bude (bar) borba za titulu svake sezone jer trece mesto nije nikakav uspeh za Milan.
L

LukaRk

pre 3 meseca

Kada smenis legendu poput Maldinija koji je,osim sto je sampion koji je celu karijeru proveo u Milanu,dokazao da zna i direktorski posao,onda sve ostalo malo gubi smisao. Ono sto Pioliu ne ide u prilog su crne rupe koje se ponavljaju svake godine,recimo u 10 prvenstvenih utakmica 3 pobede i igra koja stagnira,navijaci koji prate svaku utakmicu uopste nisu iznenadjeni ako pobede prvog izgube od poslednjeg pa onda nereseno sa 15.tim na tabeli itd.Naravno,uradio je i mnogo stvari koje su nas ucinile srecnima.

bez_EU4ije

pre 3 meseca

Pokazao je Pioli koliko (ne) može i koliko (ne) umije. Na ljeto započeti novi ciklus: zahvaliti se Pioliju, prodati klovna Leao za 100+ miliona i taj novac uložiti u renoviranje tima po željama novog trenera.
J

JajagzvJ

pre 3 meseca

Nazivas Leaa klovnom, ali zato smatras da on vredi preko 100 miliona... Ajde ljudino odluci se, ne mogu oba 🤗
G

Gostyyy

pre 3 meseca

Leao jeste klovn, ali ce da se nadje neko ko ce da da ozbiljne pare za njega. Ja cenim da su PSG, Junajted i Celsi na vrhu te liste