Žardim mesecima pratio Pavlovića, odbrani Monaka hitno potrebna pojačanja

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.11.19. | 11:27

Skauti redovno izveštavali trenera Kneževa o igrama štopera Partizana

Monako se nije pojavio tek tako. Niti su kontakti Partizana i Strahinje Pavlovića sa Kneževima od juče. Naprotiv, kao svaki ozbiljan klub sa Zapada, francuski prvoligaš, nekadašnji finalista Lige šampiona, pratio je igre štopera crno-belih tokom cele jesenje polusezone.

Kada je postalo jasno da Pavlović neće završiti u Laciju, a pregovori su trajali do poslednjeg dana letnje pijace, Monako se bacio u akciju. Kako pišu danas francuski mediji, skauti crveno-belih su bili redovni na utakmicama Partizana i posle svake su referisali treneru prvog tima Leonardu Žardimu.

Izabrane vesti

Žardim očajnički traži pojačanja za odbranu, jer je Monakova druga najlošija u ligi! Na 13 utakmica primila je 22 gola i zbog toga je tim tek na 11. mestu tabele. Goru defanzivu ima samo Tuluz, koji je kapitulirao 25 puta, pa je pretposlednji na tabeli.

Zbog toga, ako se sve završi kako u Humskoj 1 očekuju i Pavlović potpiše petogodišnji ugovor sa Monakom, neće biti iznenađenje ako mladi igrač vrlo brzo dobije priliku da zaigra u crveno-belom dresu. Strahinja je i u Ligi Evrope pokazao da je spreman da se nosi sa svima i na velikoj sceni, ne samo na domaćim superligaškim terenima, a to je preporuka koja se dopada svakom treneru.

Pregovori klubova su u završnoj fazi, prema saznanjima MOZZART Sporta Partizan bi trebalo od transfera da inkasira 10.000.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje, što bi bio veoma dobar posao uprave crno-belih. Saglasnost da se transfer realizuje dao je i stručni štab Parnog valjka, što bi trebalo da znači da već negde postoji pripremljeno pojačanje u odbrani ako ode Pavlović.

Iskusan levonogi štoper već trenira danima u Zemunelu, reč je o nekadašnjem reprezentativcu Slobodanu Rajković, kojeg je letos samo kasno pripremljena papirologija sprečila da ne obuče crno-beli dres. Sada takve prepreke ne bi trebalo da bude.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara