Mozzart Sport
Mozzart Sport

Zašto da se registrujem na Mozzart Sportu?

Vreme čitanja: 3min | uto. 01.06.21. | 09:36

Pitanje je na mestu, a odgovori slede

Već nešto više od deset godina je sa vama sajt Mozzart Sport - za to vreme mnogima smo postali dnevna rutina.

Neki nas vole zbog brzih i ekskluzivnih vesti, neki zbog čestih intervjua sa najvećim sportskim zvezdama, pouzdano znamo da su naše analize omiljeno štivo mnogih, a nije ni mali broj onih koji na ovu adresu dolaze zbog jedinstvenih najava sportskih takmičenja o kojima na drugim mestima ne možete da se informišete. Za „noćne ptice“ uveli smo i treću smenu, pa smo jedini portal na ovim prostorima koji radi u punom kapacitetu od 0 do 24 časa 365 dana u godini.

Izabrane vesti

Nama je čitalac na prvom mestu, pa na Mozzart Sportu nikada niste i nikada nećete biti zasuti velikim brojem napadnih banera. Fokus je na informaciji, na tekstu, fokus je na - kvalitetu. Naš moto je „brzo, precizno, pozitivno“, a takvim pristupom poslu tokom prethodnih godina uspeli smo da stvorimo zajednicu sačinjenu od ljubitelja sporta kojima je na prvom mestu sport kao takav, koje zanima suština. Mi ne jurimo klikove, mi ne dajemo klik-bejt naslove, mi se ne bavimo „žutom“ stranom sporta. I znamo da nas zato volite.

Uspeli smo zbog svega navedenog i da vrlo često podstaknemo konstruktivne rasprave u komentarima na tekstove i želimo da taj prostor dodatno poboljšamo jer smo uvideli da postoji kritična masa onih koji žele da razgovaraju i razmenjuju mišljenja, a koji često nisu vidljivi od onih čiji se komentari često svode isključivo na uvrede i agresivnost prema drugima.

Zato smo uveli strožu kontrolu prilikom odobravanja komentara (i dalje „prođe“ nešto što ne bi smelo, i na tome se izvinjavamo), ali i novine u sistemu diskusije ispod svake vesti.

I zato vam preporučujemo da se besplatno registrujete na mozzartsport.com i konačno dajemo odgovor na pitanje iz naslova.

Osim što ćete registracijom zaštiti svoj nadimak, koji niko drugi neće moći da koristi, imaćete i druge pogodnosti: svaki put kada vam neko odgovori na komentar dobićete notifikaciju na samom sajtu mozzartsport.com, takođe i kada vas neko pomene u svom komentaru, iliti mention-uje, a saznaćete vrlo brzo i kako ostali posetioci reaguju na vaše mišljenje jer ćete posle pet „lajkova“ ili „dislajkova“ takođe biti obavešteni da li se drugima sviđa ili ne sviđa vaš komentar.

Evo i svih benefita koje možete ostvariti ako se besplatno registrujete:

- Možete da imate jedinstveni avatar i korisničko ime (nadimak)

- Možete da dobijate notifikacije kada vas neko pomene, odgovori na vaš komentar, ili kada vaš komentar izaziva pažnju drugih čitalaca, bilo pozitivnu, bilo negativnu

- Možete pomenuti u komentaru druge registrovane korisnike

- Možete da svoj omiljeni tim označite kao favorita i dobijate notifikacije kada se objavi vest o toj temi, a na stranici Favoriti izlaziće vam vesti samo o vašim omiljenim timovima

Osim toga, za sve korisnike, ne samo registrovane, važi sledeće:

- Na svaki komentar možete da odgovorite

- Svaki komentar možete da podelite na društvenim mrežama i kroz aplikacije za komunikaciju (Viber, WhatsApp)

Na ovaj način želimo da podržimo diskusiju na stranicama ovog sajta, nadamo se da ćemo u tome uspeti, a Mozzart Sport tim nastaviće da radi na unapređenjima, i tehničkim, i novinarskim, pa vas vrlo brzo očekuju nova prijatna iznenađenja.


tagovi

mozzart sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara