Rodri (©Reuters)
Rodri (©Reuters)

Zavapila Sitijeva „talija“: Potreban mi je odmor

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.24. | 20:36

Rodri drugi igrač po minutaži u Sitiju ove sezone

Lako bi Pep Gvardiola našao zamenu Rodriju u ponekoj utakmici tokom sezone, ali muka je što je španski vezista postao mnogo više od fantastičnog igrača i dirigenta na terenu u timu Mančester sitija.

Rodri je postao – „talija“. Čovek koji donosi sreću. Fudbaler sa kojim u timu Građani ne gube utakmice. Španski as je vezao nestvaran niz: protiv Real Madrida (3:3) odigrao je 66. uzastopnu utakmicu bez poraza, računajući sve frontove sa Mančester sitijem i reprezentacijom Španije.

Izabrane vesti

Ali, posle spektakularne i iscrpljujuće utakmice na „Santijago Bernabeu“ stadionu i Rodri je klonuo.

„Potreban mi je odmor. Moraćemo da popričamo o tome, da vidimo kakva je situacija. Ponekad je prosto tako – potrebno mi je da predahnem“, rekao je Rodri engleskim novinarima.

Prošlo je 429 dana otkako je Španac poslednji put izgubio utakmicu. Ove sezone je skupio 3.497 minuta na terenu. Ali, šta je spektakularno? Nije odigrao četiri utakmice za Mančester siti ove sezone i Građani su sve četiri izgubili!

A, tek sada idu najvažniji mečevi: završnica Premijer lige u kojoj se Siti bori za titulu, a ide i finiš Lige šampiona, gde Građani takođe jure pehar. Tako da, što se tiče Rodrija, nema mnogo prostora da se nada nekom produženom odmoru.



tagovi

RodriMančester SitiLiga šampiona

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara