Dragoljub Zbiljić (©Star sport)
Dragoljub Zbiljić (©Star sport)

Zbiljić dao podršku igračima nakon poraza u Kragujevcu: Preuzimam krivicu za loše rezultate, verujem da će igrači izneti sezonu kako se očekuje

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.02.24. | 18:38

Predsednik Stare dame se obratio javnosti nakon novog kiksa izabranika Božidara Bandovića

(od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Katastrofalno su fudbaleri Vojvodine otvorili prolećni deo sezone, posebno imajući u vidu izuzetno visoke ambicije. U prva dva kola nastavka sezone Novosađani su osvojili samo jedan bod. Nadali su se navijači novosadske Stare dame da je remi sa lučanskom Mladosti (1:1) u prošlom kolu bio samo posledica lošeg dana, ali da su problemi mnogo dublji pokazao je današnji poraz Lala u Kragujevcu od Radničkog 1923 (1:2).

Izabrane vesti

Tim povodom oglasio se prvi čovek Vojvodine Dragoljub Zbiljić, koji je preuzeo odgovornost za loše rezultate i dao punu podršku igračima.

"Kao predsednik kluba preuzimam lično na sebe krivicu za sve rezultatske probleme koje imamo u ovoj takmičarskoj sezoni, ali želim da izjavim da potpuno verujem u igrače koji nose dres Vojvodine da će naći načina da ovu sezonu iznesu na svojim plećima onako kako se od njih očekuje. Želim da im dam javnu podršku i da im poručim da verujem u njih. Svaki sledeći meč za naš klub biće presudan, pa pozivam sve koji žele da pruže podršku da to i pokažu u narednim danima, nedeljama i mesecima na stadionu, jer se ljubav i podrška sad najviše vide i prepoznaju", poručio je Zbiljić za klupski sajt.

U narednom kolu Vojvodina dočekuje ekipu Spartaka iz Subotice, u nedelju od 18.30.



tagovi

FK VojvodinaDragoljub Zbiljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara