Fudbaler Sent Etjena Mahdi Kamara (©AFP)
Fudbaler Sent Etjena Mahdi Kamara (©AFP)

Zeleno, da porastu dobitni tiketi: Kvote na Sent Etjen i Šamrok u Mozzartu najveće na svetu

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.06.23. | 11:03

Nigde nećete uspeti da nađete veće

Ušli smo u sam finiš fudbalske sezone. U francuskoj Ligi 2 igra se poslednje kolo, dok je u Republici Irskoj već počeo novi šampionat (igra se sezona tokom kalendarske godine). Bukmejkeri Mozzarta su ovog petka baš za ta dva takmičenja pripremili posebno iznenađenje.

Nigde na planeti nećete pronaći tako dobre kvote kao u ovoj kladionici kada su pobede dva tima zeleno-belih boja u pitanju, Sent Etjen i Šamrok. Oni će od 20.45 časova da dočekaju Valensijan, odnosno Dandok.

Izabrane vesti

Utakmica bez bilo kakvog rezultatskog značaja. Oba tima su uoči poslednjeg kola osigurali sredinu tabele, Sent Etjen je 10. sa 50 bodova, dok su gosti 13. sa pet poena manje. Za zelene, koji od ove sezone više neće nositi zvanje najtrofejnijeg kluba Francuske (PSŽ ih prestigao sa 11. titulom) sredina tabele je pravi uspeh. Jer, Sent Etjen je posle ispadanja iz Lige 1 tokom većeg dela sezone imao mnogo problema i konstantno se nalazio u zoni ispadanja. Odbrana mu je bila najveći problem, do sada je kapitulirala čak 57 puta (treći najgori učinak u ligi). Tokom proleća Sent Etjen je malo živnu, vezao nekoliko pobeda i tako ipak izbegao selidbu u treći rang. Sada može polako da se okrene reorganizaciji za naredni šampionat, u kojem će probati da se vrati u elitu, gde mu je objektivno i mesto. Pre toga predstoji mu duel sa Valensijanom, sa kojim je u avgustu prošle godine odigrao 2:2.

ŠAMROK - DANDOK (PETAK, 20.45), KEC 1,48

U čudnim serijama igra ove sezone aktuelni prvak Irske Šamrok. U odbranu trona krenuo je sa šest mečeva bez pobede (pet remija i jedan poraz), posle čega je na narednih 10 utakmica zabeležio čak devet pobeda, uz jedan remi. I taman kada su se navijači Šamroka malo opustili, zeleno-beli su im u prethodna dva kola servirali dva neprijatna iznenađenja - izgubili su od Drogede (2:1) i Kork Sitija (1:0). Sada je Šamrok drugi na tabeli, ima bod manje od Deri Sitija, koji je takođe poražen u prošlom kolu. Prvak će na pobednički kolosek probati da se vrati protiv petoplasiranog Dandoka, tima koji je iz prethodna tri kola osvojio samo jedan bod i sedam poena manje od današnjeg rivala. U prvom susretu u sezoni, krajem marta, Šamrok je trijumfovao u Dandoku sa 4:0. Od te utakmice je i krenula ona serija dobrih rezultata.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara