Miletić na finalu kupa (© MN Press)
Miletić na finalu kupa (© MN Press)

Zeleno svetlo za prodaju Miletića, Partizan čeka 500.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.08.20. | 17:40

Dva meseca posle potpisa novog ugovora, defanzivac crno-belih pred odlaskom

Očekivalo se da ima cementirano mesto u prvih 11, možda da se sa desnog beka pomeri na štopera, bude adut rekonstruisane odbrane, ali kako sad stvari stoje, Nemanja Miletić je bliži odlasku iz Partizana nego statusu sigurnog startera.

Posle konsultacija sa ljudima iz kluba, trener Savo Milošević je dao zeleno svetlo da povremeni A reprezentativac Srbije napusti Humsku, što je poprilična razlika u odnosu na period od prošle godine u ovo doba, kad je predstavljao čvrstu kariku u ekipi srpskog viceprvaka.

Izabrane vesti

Miletićev status počeo je da varira početkom novog takmičarskog ciklusa. Iako je igrao na gostovanjima u Kruševcu i Novom Pazaru, neuverljiva izdanja – ne samo njega, već celog tima – dovela su do promena, na mečevima sa Javorom i Radnikom menjao ga je Aleksandar Lutovac. Doduše, momak iz Leška se na susretu sa Inđijom vratio na teren, možda će igrati u četvrtak protiv letonskog RFS-a, ali je izvesno da više nije u grupi nedodirljivih. Otuda i odluka na nivou kluba da Nemanja Miletić ima dozvolu da promeni sredinu. Naravno, ukoliko to želi.

I sve to samo dva meseca posle potpisivanja novog ugovora, do juna 2023, mada je i tad u komunikaciji sa čelnicima i članovima stručnog štaba ostavljena mogućnost da mu se ne stoji na putu ukoliko dobije povoljnu ponudu iz inostranstva.

Kako se može čuti, Partizan na ime obeštećenja za Nemanju Miletića zahteva najmanje 500.000 evra. Nadaju se crno-beli da bi mogli da dobiju i koju stotinu hiljada više, ali je izvesno da će u ekonomskom smislu biti na dobitku ako se posao realizuje, doveli su ga iz belgijskog Vesterloa za 350.000 evra.

Prethodnih meseci bilo je interesovanja za Miletića iz Nemačke (Hanover), Turske, pominjali su se i klubovi MLS lige, ali tad ni Partizan nije bio raspoložen da ga pusti. Sad jeste.


tagovi

FK PartizanNemanja RadojaNemanja Miletić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara