Željko Brkić (©fkvojvodina)
Željko Brkić (©fkvojvodina)

Željko Brkić ponovo na golu Vojvodine

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.09.20. | 14:15

Ugovor do kraja sezone

Bio je Željko Brkić (34) na korak od završetka karijere. Dve godine iskusni golman, bivši reprezentativac, nije imao klub. Borio se sa povredama, mučili su ga bolovi u leđima i nije bilo naznaka da će se vratiti fudbalu.

Ali, danas sjajna vest. Brkić će ponovo biti na golu! I to u svom matičnom klubu – Vojvodini. Novosadska Stara dama objavila je vest da je potpisala ugovor sa svojom nekadašnjom „jedinicom“ do kraja sezone.

Izabrane vesti

Do 2011. godine, kada je otišao u Udineze, Brkić je skupio 117 nastupa za crveno-bele sa Karađorđa, a u dresu reprezentacije zabeležio je 11 nastupa.

Presrećan sam što sam se vratio i što sam u prilici da karijeru završim tamo gde sam je i počeom, odnosno, gde sam proveo sve najlepše trenutke. Biću na raspolaganju svima i daću sve od sebe da pomognem kako god i koliko god mogu, jer to je prevashodni razlog mog dolaska. Što se ove sezone tiče, ne bih da se služim standardnim frazama, ali Vojvodina uvek ima velika očekivanja i sigurno je da ne bih želeo ništa manje nego prošle godine“, poručio je Brkić, koji će nositi dres sa brojem 17.

Po odlasku iz Vojvodine 2011. Brkić je branio za Udineze, pa na pozajmicama za Sijenu, Kaljari i Karpi, da bi potom bio član PAOK-a.


tagovi

FK VojvodinaŽeljko BrkićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara