Zemljotres u Ljubljani: Olimpija smenila Stolicu

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.07.18. | 13:38

Loš start u prvenstvu Slovenije presudio srpskom stručnjaku

Doveden je kao trener za rad na duge staze, ali epizoda srpskog stručnjaka Ilije Stolice u redovima Olimpije trajala je svega 48 dana. Mediji iz bivše jugoslovenske republike preneli su ovog popodneva informaciju da se gazda Zmajčeka Milan Mandarić odlučio za novi rez i pripremio „zahvalnicu“ nekadašnjem treneru Voždovca i Vojvodine.

Očigledno je da je Stolici glave došao  loš start u prvenstvu Slovenije. Ljubljančani su na startu šampionata poraženi od Gorice, da bi ovog vikenda remizirali sa nejakim Krškom na svom bunjištu. Pored toga Olimpija je ispala iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Karabaga.

Izabrane vesti

Vest nije zvanično potvrđena, ali u Olimpiji su već počeli da traže naslednika. U prilog im ne ide podatak da je Slaviša Stojanović, jedan od ovoletošnjih kandidata, našao posao u Levskom.

Mladi srpski stručnjak je dugo važio za sigurnog naslednika Miroslava Đukića u Partizanu. I pored preliminarnih razgovora sa upravom crno-belih, odlučio se da prihvati poziv Olimpije. Verovalo se u veliki projekat, ali završilo se – neslavno.


tagovi

Ilija StolicaMilan Mandarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara