undefined
undefined

Zemun se vratio u Prvu ligu, Železničar pre Slovena, čeka se Borac

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.05.24. | 21:06

To što Trajal radi ne može ni Real Madrid...

Rasplet u Mozzart Bet Superligi, rasplet u drugoligaškom karavanu, logično, vreme je da se crta polako podvlači i u trećem rangu domaćeg fudbala.

Pretposlednja runda donela nam je dva nova člana PLS-a. U pitanju su Železničar iz Inđije, najbolji u Srpskoj ligi - Vojvodina, odnosno Zemun, prvak Srpske lige - Beograd.

Izabrane vesti

U vojvođanskoj grupi danas je odigran veliki derbi koji je mogao sve da promeni. Železničar je dočekao Sloven iz Rume, imao samo bod prednosti, i da je poražen vrlo verovatno bismo Rumljane gledali u Prvoj ligi od leta. Ovako, u Inđiji je završeno 2:1, tako da je trka okončana.

A bilo je veoma uzbudljivo. Dugo je domaćin vodio, Sloven stigao do izjednačenja pet minuta pre kraja, krenuo zatim na sve ili ništa, da bi nakon velike greške golamana Slovena Železničar uspeo da tri minuta pre kraja stigne do tri zlatna vredna boda.

U beogradskoj grupi Zemun je imao zicer protiv odavno prežaljenog Rada, dobio je sa 1:0, tako da Teleoptiku ništa nije značio trijumf na Sinđelićem od 3:0. Razlika je ostala nedostižna. Jedino što su Orlići izgubili šansu za opstanak u poslednjem kolu...

Od ranije je poznato da će i kruševački Trajal u PLS, pošto je ostvario sve pobede ove sezone (ukupno 29?!), dok konačnih 180 minuta rešava dilemu na Zapadu, gde Borac 1926 ima sve u svojim rukama. Pribojski FAP sutra igra u Požegi i ako ne pobedi, Čačani će skoro sigurno overiti prvo mesto.

SRPSKA LIGA - ZAPAD

SRPSKA LIGA - BEOGRAD

SRPSKA LIGA - VOJVODINA

SRPSKA LIGA - ISTOK



tagovi

srpske lige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara