Fudbaleri Loznice (©Printscreen)
Fudbaleri Loznice (©Printscreen)

Zicer za Loznicu, plej-of je dostižan

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.03.22. | 09:25

Prva liga Srbije: Zeleni-beli danas (16.00) dočekuju otpisani Kabel koji je već trećeligaš

Uskoro kreće plej-of u Prvoj ligi Srbije. Lider Mladost GAT i Inđija su se već plasirali u doigravanje i boriće se za ulazak u Superligu, dok se traže još šest putnika. Loznica je jedna od ekipa koje se bori za makar osmu poziciju.

Zeleni su na devetoj poziciji, imaju dva boda manje od osmoplasirane Mačve, a Šapčani imaju utakmicu više. Dok se stari Lagator srušio, a dok se ne izgradi novi moderan stadion, Lozničani igraju u Klupcima. Rival u današnjem (16.00) prvom meču 28. kola je otpisani Kabel, najgori tim u ligi i siguran trećeligaš naredne sezone.

Izabrane vesti

Novosađani su bili kandidati za ulazak u Superligu prošle sezone, ali ove slabe igre i ubedljivo poslednja pozicija. Jedna pobeda u 27 kola, čak 63 primljenih golova, ubedljivo najgori učinak u ligi, učinak su Kabela. Jasno je da ovaj zicer domaćin ne bi smeo da propusti.

16.00: (1,23) Loznica (5,50) Kabel (12,0)

Loznica ima lepu šansu da se domogne plej-ofa, igra tri meča kod kuće u narednih sedam dana. Posle Novosađana, u sredu je na programu odloženi meč sa IMT-om, a onda sledi duel sa Radničkim i Sremske Mitrovice.

Loznica će biti oslabljena u današnjem meču. Van stroja su Đorđe Babić, Obadović i kapiten Dragiša Komarčević, dok se posle pauza zbog kartona u tim vraća Kostić koji je propustio meč protiv Železničara u Pančevu (0:0) prethodnog vikenda.

Loznica ima šest trijumfa kod kuće na 12 utakmica. Kabel je jedinu pobedu u šampionatu ostvario na gostovanju, i to u Sremskoj Mitrovici protiv Radničkog (3:2). Novosađani su u seriji od sedam poraza i teško će uspeti da se odupre kvalitetnijem domaćinu. Kvota u Mozzartu na igru 3+ je 1,75.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

PRVA LIGA SRBIJE – 28. KOLO

Subota

16.00: (1,23) Loznica (5,50) Kabel (12,0)

***kvote su podložne promenama

Nedelja

16.00: Inđija - Mladost GAT

16.00: Mačva – Timok

16.00: Rad - Železničar P.

16.00: Žarkovo – IMT

18.00: Javor – Budućnost D.

Ponedeljak

16.00: Grafičar – Zlatibor Č.

16.00: Radnički S. M. Bačka



tagovi

Prva liga SrbijeSrbija 2KabelLoznica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara