Zidan (© AFP)
Zidan (© AFP)

Zidan kaže da je kriv: Moji igrači ne zaslužuju da gube ovako

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.10.20. | 21:58

„Ja sam odgovoran“, kaže trener Reala

Delovalo je da se aktivirao trend iz završnice minule sezone. Dve mršave pobede – ali ipak pobede – bez primljenog gola trebalo je da posvedoče kako Real hvata zalet, ali... Došao je Kadiz na „Alfredo di Stefano“ i slavio. Video je to Šahtjor iz Donjecka, napao u Madridu i demonstrirao moć (3:2).

Odavno se nije desilo da kraljevski klub veže dva poraza na svom terenu. Bride obrazi, kako zbog rezultata, tako i traljave igre, posebno u prvom poluvremenu kad je ukrajinski predstavnik u Ligi šampiona postigao tri gola.

Izabrane vesti

Težak trenutak. Nije toliko do igrača. Njihovo je da se pojave na terenu i – trče. Problem je što nisam video ekipu kakvu sam očekivao, a kad se to desi uvek je odgovornost trenera najveća. Reagovali smo u drugom poluvremenu, momci ne zaslužuju da gube na ovaj način, oni su šampioni i to me nervira“, priznaje Zinedin Zidan.

Trener Reala želi da zaštiti igrače, kaže da, ako već lete otrovne strele, neka padnu na njegove grudi.

Ja sam odgovoran. I ja sam taj koji mora da pronađe rešenja zašto ne igramo kako se od nas očekuje. Pokušaću to da uradim. A igrači moraju da mi pomognu kad istrče na teren“, poziva Zidan.

Sad je sve na igračima. U drugom poluvremenu pokazali su naznake onoga kako bi prvak Španije trebalo da deluje. Posebno u nedelji koja se završava gostovanjem Barseloni.

Uopšte nismo dobru počeli takmičenje. Jesmo se popravili u drugom poluvremenu, ali nedovoljno. Nedostajalo nam je samopouzdanja. Moramo da se poboljšamo, da budemo prisniji. Težak poraz smo pretrpeli. Srećom pa je sledeći meč El Klasiko. Idemo u Kataloniju da pokažemo da nismo zaboravili da igramo fudbal“, dodao je Luka Modrić, strelac prvog gola za Madriđane protiv Šahtjora.



tagovi

Real MadridLiga šampionaZinedin Zidan

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara