Jusef Atal u duelu s Keitom Baldeom (©Reuters)
Jusef Atal u duelu s Keitom Baldeom (©Reuters)

Zidan našao rezervu Karvahalu u Nici

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.07.20. | 15:52

Na radaru je alžirski desni bek

Rekao je Florentino Perez da neće biti velikih transfera ranga Eduarda Kamavinge, ali to ne znači da u Madridu neće biti apsolutno nikakvih promena.

Jedna od pozicija koju Zinedin Zidan hoće da osveži je na desnom beku. Ašraf Hakimi je prodat Interu za 40.000.000 evra, Alvaro Odriozola se nije pokazao kao dostojna zamena za Danija Karvahala, a da li će to biti Jusef Atal?

Izabrane vesti

U pitanju je alžirski desni bek koji praktično može da pokrije ceo desni kraj terena, osvajač Kupa afričkih nacija prošle godine i neko ko je ostvario solidan napredak tokom poslednje dve godine u Nici.

Zidan pažljivo motri na Atalov razvoj i prema izveštajima francuske štampe izvesno će krenuti po njegov potpis kada za to dođe vreme. Cena bi trebalo da bude oko 20.000.000 evra, što zapravo i nije toliko mnogo, pogotovo ako Real za Odriozolu dobije nešto više od toga i s njim pokrije ovaj transfer.

Atalove usluge žele Dortmund i Pari Sen Žermen takođe. Prošle sezone odigrao je samo 14 utakmica u svim takmičenja pošto je početkom decembra morao na operaciju kolena zbog čega je sa terena bio odsutan punih pet meseci.  



tagovi

Jusef AtalAlvaro OdriozolaLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara