(©Reuters)
(©Reuters)

Zidan: Zaslužili smo mnogo više od boda, može biti da sam pogrešio sa promenom formacije

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.03.21. | 02:07

"Dominirali smo, a oni su imali jednu priliku i realizovali je"

Priznao je Zinedin Zidan da je remi protiv Real Sosijedada korak unazad jer su kod kuće izgubili dva boda. Propustio je Real Madrid priliku da priđe Atletiku na pobedu zaostatka uoči gradskog derbija, a delom je za remi zaslužan i francuski stručnjak, koji je eksperimentisao sa formacijom, tražio pobedničku formulu i proizveo kontraefekat.

Izabrane vesti

„Odigrali smo dobru utakmicu, imali smo četiri ili pet čistih šansi, posebno u prvom poluvremenu. Želeli smo da nastavimo sa pređašnjim rezultatima, ali Real Sosijedad je dobar tim. Ne znam da li je to naša najbolja igra u poslednjih šest utakmica, ali izgubili smo dva boda“, rekao je Zinedin Zidan.

Ne poriče trener Madriđana da je napravio grešku kada je promenio formaciju. Sosijedad je iskoristio u tom periodu priliku koja mu se ukazala i kaznio Real Madrid.

„Može biti da sam pogrešio sa promenom formacije jer nisam bio zadovoljan pritiskom na početku drugog poluvremena i morao sam nešto da menjam. Nije mi bilo prijatno tih 10 ili 15 minuta, a onda smo se vratili na 4-3-3 sa izmenama. Tražio sam način da promenim dinamiku igre, odlično smo završili drugo poluvreme. Postoje utakmice koje pobedite, a ne zaslužujete, a danas smo odigrali dobru utakmicu. Imali smo dobre šanse. Danas neki šutevi nisu želeli da uđu. Moramo biti strpljivi i smireni“.

Smatra Francuz da je njegov tim zaslužio više od boda, ali ističe da nije smak sveta što su bodovi podeljeni sa Sosijedadom.

„Zaslužili smo mnogo više, posebno u prvom poluvremenu. Dominirali smo, a oni su imali jednu priliku i realizovali je. Dobro smo, imamo pet pobeda i remi. Svi timovi gube bodove, moramo da pokušamo da ih skupljamo, ima još dovoljno bodova u igri".

Blankosi bi u Madrilenjo mogli da uđu jači za Karima Benzemu.

„Ideja je da Benzema bude sa nama u Vandi. Oseća se bolje, procenićemo sutra jer još nije trenirao sa ekipom”, zaključio je Zinedin Zidan.



tagovi

Zinedin ZidanReal Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara