Komentari na vest

Žiru najavio povlačenje iz reprezentacije: Moramo da ostavimo prostor mladima

j

johanes15

pre 23 dana

sto bi neki citaoci mozzarta rekli, njihovom logikom za Modrica Krosa i razne, najveci napadac ove ere uz Alvareza, Mesija, Embapea i jos par njih. daleko veci od CR7, koji ni finale nikad nije igrao :)
N

Nenad1246

pre 23 dana

S L A T K I S!!!! I tacka!!!
r

roni

pre 23 dana

drvo najvece koje postoji.jedini spic u istoriji koji nijednu sezonu u karijeri nije zavrsio sa vise od 16 golova,tuzna francuska liga se ne racuna,tamo je jednom dao 17 golova.gde god je bio grejao klupu, ulazio kao mali mis po par minuta,samo u bednom milanu igra standardno.zato se raspadaju.
M

Messi GOAT

pre 23 dana

Penaldo ne misli tako.On sa 39 nastavlja da unistava klubove za koje igra kao i svoju reprezentaciju.Ziru 57 golova za Francusku,2 u nokaut fazi,2 finala Svetskog ogidrao i osvojio Svetsko prvenstvo.Penaldo duplo vise golova za Portugal,0 u nokaut fazi Svetskog,0 finala odigrao.Ziru tatica,moze mu drzati cas fudbala.
a

ajde

pre 23 dana

reci to Modriću.nosati se neda
D

Delija NBGD

pre 24 dana

Koliko god da mi nije nesto privlacan napadac za gledanje, svakako ima jednu od najuspešnijih svetskih karijera. Pogledaj mu samo trofeje koje ima iza sebe jbt.. A najjace ono na SP u Rusiji kada je imao negativnu statistiku 0 suteva u okvir a uzeo zlatnu boginju :)
d

dzejkobremzi

pre 23 dana

nije uzeo on nego francuska, nije ti to rolan garos
M

Mozda

pre 24 dana

Sigurno vec receno, ali najpotcenjeniji napadac u 21. veku definitivno. Statistika govori sama za sebe. Negde sam procitao izjavu tipa Roberta Karlosa “ Kada bih svom unuku pokazao kompilaciju najboljih Ziruovih golova pomislice da je to najbolji fudbaler koji je ikada igrao ovu igru” Maestro!
p

papapa

pre 24 dana

Vecna klasa veliki OLIVIER GIROUD !!
d

dzejmsnaneli

pre 24 dana

cr je bolji od njega!!!