Zvonko Živković (©MN Press)
Zvonko Živković (©MN Press)

Živković zvanično selektor Orlića, “preživeli” samo Ilić i Rogić

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.04.21. | 14:01

Imenovani i šefovi u U19 i U17 selekcijama

Najavljeno u medijima – potvrđeno i zvanično na sastanku Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije kojim je predsedavao Marko Pantelić. Mlađe selekcije Srbije dobile su tri nova selektora, a najvažnija vest je svakako postavljenje Zvonka Živkovića za kormilo U21 reprezentacije.

Na toj funkciji 61-godišnji Živković zameniće Iliju Stolicu koga je prethodni saziv FSS najavljivao kao dugoročno rešnje uz obećanja o “stvaranju sistema”. Sistem očigledno nije potrajao. Prema informacijama Mozzart Sporta u stručnom štabu Živkovića biće i proslavljeni Dževad Prekazi, bivši fudbaler Partizana, nekada trener mlađih kategorija u Sinđeliću, OFK Beogradu, pa i u Humskoj.

Izabrane vesti

Selektor U19 selekcije je postao Dejan Branković, koji je i za vreme bivše fudbalske vlasti vodio U16, pa U17 ekipu, ali je prošle godine smenjen. Kadetska, odnosno U17 reprezentacija, poverena je Radovanu Krivokapiću, treneru Vojvodine u sezoni 2018/2019.

Od onih koji su i do sada bili tu, “preživeli” su samo selektor mlađih omladinaca (U18) Saša Ilić, te Aleksandar Rogić, nedavno postavljen za selektora U20 ekipe.

Bez posla u Savezu ostali su Mirko Bunjevčević, te Aleksandar Linta, mada je ovaj drugi i bio tu samo na osnovu kratkoročnog ugovora koji mu neće biti produžen. Linta međutim svakako ima posao u Radničkom iz Kragujevca i sledeće sezone ga verovatno očekuje Superliga.


tagovi

Zvonko ŽivkovićIlija StolicaDejan BrankovićDževad PrekaziRadovan KrivokapićSaša IlićMirko BunjevčevićAleksandar Rogić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara