Komentari na vest

Životne lekcije fudbalerki: U ovome ne možeš da se obogatiš, ali moraš da budeš svestran, da čupaš

Z

Zvlat BG

pre 9 meseci

Kao i u svemu i ovde mnooogo kasnimo! Srećno devojke!
k

knn

pre 9 meseci

Kod mene u odeljenju je reprezentativka Srbije u fudbalu. Divna devojka. Četvrta godina srednje smo. Igra sa nama muškarcima, i od nas 10 možda je bolja od dvojice, a mi niti više treniramo niti nas preterano igranje fudbala zanima.
s

srbija je

pre 9 meseci

Zemlja ženske odbojke.
e

ekspanzija!

pre 9 meseci

Trenutno u svetu je ogromna ekspanzija ženskog fudbala, kod nas nažalost to baš kasni. U svedskoj naprimer je prosečna gledanost preko 2000 po utakmici što je više neko muška superliga kod nas.. Podrška devojkama!
b

bratunga

pre 9 meseci

Violeta Slovic . Pametnom dosta
i

iznogoud

pre 9 meseci

Srecno devojkama i pogledao bih te sninke, ali skroz je drugi to sport. Samo su pravila ista, a u sustini nebo i zemlja. Mislim da je to upravo velika kocnica zenskog fudbala, jer se porede sa muskim. Muski postoji skoro 200 godina, a od toga bio amaterski 100. Profesionalan, ali neprofitabilan nekih 40, pa 20 godina izuzetno isplativ i evo poslednjih 10 se vrte nenormalne pare. Ne mozes sve to da preskocis i odmah da dodjes na kraj. Proces je izgraditi popularnost, privući publiku i sponzore, iako imaju veliku prednost sto mogu da koriste vec razvijenu infrastrukturu za igranje i promocije.
u

uf

pre 9 meseci

sve je to lepo, svaka cast curama na ljubavi prema sportu i zelji,voleo bih da ostvare ave svoje planove, al realno 90% svih utakmica zenskog fudbala na svetu, je na malo vecem nivou od muskih petlica
b

bratunga

pre 9 meseci

Jel si ti neki strucnjak za fudbal pa si to odvalio ?