Marko hoće Zvezdu u Ligi šampiona (©Starsport)
Marko hoće Zvezdu u Ligi šampiona (©Starsport)

Zmija na tiketu i Zvezda u Ligi šampiona!

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.05.24. | 15:47

Imamo šestog dobitnika takmičenja

Takozvana kladilačka zmija, uplaćena na Mozzart Bet sajtu, prošla je. Marko iz Negotina je sa 200 dinara uspeo da inkasira više od pola miliona, tačnije 521.345 dinara. Taman za jedno lepo porodično letovanje.

Ovo nije iznenađenje, jer su dugački tiketi i male kvote Markov stil igre i bilo je pitanje vremena kada će uhvatiti ovakav koeficijent i kada će neki tiket proći. Bilo je tu i duplih šansi, od Engleske, Portugalije, Turske, Francuske, Nemačke, Italije... Strpljen – spasen.

Izabrane vesti

Od jutra do večeri su se igrale utakmice širom planete. Na kraju dana, za dobru zaradu, prošao je i kec na Betis, a najveća kvota je bila na Lacio protiv Empolija na Olimpiku – 1,70. Zaokružio je Marko sve parove na tiketu uz fantastičnu kvotu od 2.606 i tako dospeo na prvo mesto u šestoj nedelji takmičenja „Ostvari navijački san”!

Marko će svoj navijački san, da uživo prati Crvene zvezdu na nekom od gostovanja u Ligi šampiona, nadamo se ostvariti sledeće sezone.

Da ponovimo, za nedeljnog pobednika spremne su povratne avionske karte, smeštaj, karte za utakmicu, džeparac, a najbolje od svega je što na putovanje može da povede još jednu osobu.

Počela je nova nedelja i nova šansa za tebe! Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje. Izvoli, dokaži se!




Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara