Serhio Aguero (©Reuters)
Serhio Aguero (©Reuters)

Znamo gde Aguero sigurno ne ide: Kun nepoželjan na crvenoj strani grada

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.04.21. | 11:56

Solskjer odbacio mogućnost da dovede Argentinca

Gde će Serhio Aguero nastaviti karijeru posle leta, kada mu istekne ugovor sa Mančester sitijem, to je i dalje pitanje za koje još ne postoji tačan odgovor.

Mnogo je klubova koji bi voleli da vide Argentinca u svojim redovima, od Barselone i Intera, pa se pominje i Čelsi... Ipak, sada je jasno u kojem klubu Aguero sigurno neće igrati od jeseni – u Mančester junajtedu.

Izabrane vesti

Menadžer Crvenih đavola Ole Gunar Solskjer odbacio je opciju da dovede u svoje redove legendu gradskog rivala.

Nikada ne bih očekivao da igrač koji je deset godina nastupao za jedan klub, pređe u redove gradskog rivala. Za mene to nije opcija. Znam da smo svi mi profesionalci, ali kada igraš za Mančester junajted, onda ne prelaziš u Siti. Bilo je takvih slučajeva, ali meni se to nije dopalo. Neću da pominjem imena, ali znate svi o kome se radi. To je sve što imam da kažem na tu temu”, podvukao je Solskjer.

Doduše, imao je još malo da doda...

Kada sam ja igrao za Junajted i da je rivalski klub došao da me kupi i ja pristanem i odem. Pa, gde je tu lojalnost? Lojalnost je jedna od vrlina koju jako, jako cenim”, dodao je Solskjer.

Poslednji veliki igrač koji je prešao sa jedne na drugu stranu Mančestera je bio Karlos Tevez, koji je 2009. obukao nebeskoplavi dres. Dve godine posle njega je istim putem prešao Oven Hargrivs, ali taj transfer nije izazvao toliko bure među navijačima.


tagovi

Serhio AgueroMančester SitiMančester JunajtedPremijer liga

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara