(©MN Press)
(©MN Press)

Zoran Tošić: Vidim sebe u Partizanu ili CSKA kada završim karijeru

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.06.22. | 21:53

„Samo su ta dva kluba u mom srcu“, kaže bivši reprezentativac

Pet godina je Zoran Tošić igrao za Partizan, sedam za CSKA iz Moskve. I zvuči sasvim normalno što su mu ta dva kluba ostala u srcu.

Bio je jedno vreme i u Mančester junajtedu, u Kelnu, u kineskom Taižu, sad je u kazahstanskom Tobolu, ali kada se pomisli na Tošića uvek su dve asocijacije Partizan i CSKA.

Izabrane vesti

I sada kada mu je karijera ušla u završnu fazu, nekadašnji reprezentativac Srbije otkriva za ruske medije da želi da ostane u fudbalu i kada okači kopačke o klin. I to u jednom od dva pomenuta kluba.

Na pitanje da li bi mogao da obuče dres Crvene zvezde ili Spartaka, Tošić je odgovorio:

„Nikada nisam ni pomišljao na Spartak ili Zvezdu. Sad imam 35 godina i mislim da nisam ni potreban bilo kojem od tih klubova. Partizan i CSKA su jedina dva kluba koja su mi u srcu i koji su mi dali sve u karijeri. Zato sebe vidim u jednom od ta dva kluba kada završim karijeru“, rekao je Tošić.

Ali, srpski fudbaler planira još da igra.

Bogu hvala osećam se dobro, igram skoro svaku utakmicu za Tobol. Jedan sam od lidera tima, jer na skoro svakom meču dajem gol i donosim korist klubu. Imam ugovor do kraja godine, a posle toga ću videti šta ću dalje. Ako me zdravlje bude služilo, kako sad razmišljam – nastaviću da igram“.

I kada prestane da igra Tošić će ostati u istoj oblasti.

Siguran sam da ću ostati u fudbalu, samo što još ne znam u kojoj ulozi. Fudbal je moj život, mislim da bih mogao da budem koristan i van terena kao na njemu“, istakao je Tošić.


tagovi

Zoran TošićFK PartizanCSKA Moskva

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara