Komentari na vest

Žoržinjo o Lampardu, kao nekad Lampard o Boasu: Preskočio je neophodno korake, nije bio spreman za ovaj nivo

T

TiP

pre oko 3 godine

Nije problem sto Lampard nije bio za ovaj nivo fudbala, koliki je problem sto je bio arogantan i pun sebe, svaljivao sve na igrace, onaj nesrecni Arteta kakav god da je uvek nskon poraza kaze ja sam kriv moja odgovornost, to kod Lamparda nije bilo u recniku odgovornost.
G

Gost89

pre oko 3 godine

Nije kriv Lampard, kriv je Celsi sto mu je uopste ponudio posao tako rano u trenerskoj karijeri. Ipak je to poziv koji se ne odbija!
A

Ajax

pre oko 3 godine

Rece izgovor za igraca... Da nije bilo Sarri-ja da ga vorta za sobom, igrao bi za Benevento u vr' glave... Prevara od igraca komentarise legendu koju su trenirali neki od najboljih na svetu...
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Glup komentar. Ti koraci izmedju nisu neophodni. Pa ni zidan nije imao te stepenice izmedju pa je napravio uspeh. Trenirao kastilju u 3.spanskoj pre nego sto je preuzeo real. A lampard je sasvim dobro vodio derbi, dosao na korak od premijer lige, do finala plej ofa. I te sezone je stvorio maunta i tomorija celsiju, a sjajno je korsitio i harija vilsona. Lampsa je pojeo pritisak i prevelika ocekivanja. Tresnuli su 300 miliona i ocekivali odmah rezultate. Nista ne moze preko noci.
G

Gost300

pre oko 3 godine

I to po meni natrpali napred igrace,a ostali dijelovi terena slabo pokriveni,sad ko je dovodio pojacanja je pitanje..

Grof Stefan

pre oko 3 godine

Zidan je u Realu od 2010 godine. Radio sa Murinjom i Ancelotijem, pa je od 2014 do 2016 vodio Kastilju. Imao je 6 godina iskustva iza sebe pre nego sto je preuzeo prvi tim. Jedino je Gvardiola uspeo u velikom klubu a da prethodno imao tanko iskustvo, ja ne znam ni za jednog drugog trenera. To je izuzetak.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

@Grof Stefan Pa i zeljko buvac, recimo, je 10 godina sa klopom bio i gde je sad? Nije isto biti asistent i samostalno voditi ekipu. Realnost je da je zidan samostalno vodio samo kastilju u 3.ligi spanije.

Grof Stefan

pre oko 3 godine

Naveo si Zeljka Buvaca. Pa nemaju svi ambicije da budu glavni treneri, a neko je kao licnost pogodniji da bude pomocnik. Za tvoju informaciju, Zeljko Buvac se nije ni oprobao da bude trener posle odlaska iz Liverpula. Radi u Dinamu iz Moskve kao sportski direktor.
F

Fjvdfkddhmvd755

pre oko 3 godine

Grof stefan Kapelo i Trapatoni oboje jedva da su imali iskustva kad su počeli, Saki prije Milana imao samo jednu sezonu u seriji b, ostalo u trećem rangu i niže, tako da Guardiola sigurno nije jedini
N

Nemanja 021

pre oko 3 godine

Nije baš na mestu komentar, ipak je Lampard legenda. Trebao je nekako da izbegne odgovor na to pitanje, ali mora se priznati da je upravu. Pa on prvi ne može da se poredi od dolaska Tuhela. Dečko procvetao, eksploatiše se njegov kvalitet maksimalno, a mane su prilično pokrivene, kod Lamparda nije baš bilo tako.