Žreb za Kup Srbije: Večiti odlično prošli, derbi na Brdu

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.12.23. | 13:08

Kragujevčani dočekuju Novi Pazar

Crvena zvezda i Partizan odlično su prošli na žrebanju parova za četvrtfinalne mečeve masovnijeg takmičanja. Aktuleni osvajač duple krune imaće zicer na stadionu Rajko Mitić, pošto će 10. aprila dočekati jedinog predstavnika Prve Mozzart Bet Lige Srbije, ekipu Vršca.

Otvoren put ka polufinalu Kupa Srbije, koji je poslednji put osvojio 2019. godine, imaće i Partizan. Crno-beli će u Humskoj dočekati Voždovac.

Izabrane vesti

Veliki derbi ove runde takmičenja igraće se na Banovom brdu. Tamo će koplja ukrstiti prošlogodišnji finalista Čukarički i ekipa koja je 2020. godine predvođena Nenadom Lalatovićem podigla pehar, Vojvodina.

Četvrtfinalni mečevi na programu su 10. aprila. Polufinalni okršaji zakazani su za dve sedmice kasnije. Meč za trofej na programu je 23. maja. Pehar brani Crvena zvezda.

Biće zanmiljivo u Kragujevcu, gde će gostovati Novi Pazar. Nema sumnje da će gosti i preko Kupa tražiti izlaz za Evropu, ali sačekaće ih vrlo potentan tim Feđe Dudića. Nedavno je Novi Pazar u okviru Mozzart Bet Superlige Srbije gostovao na Čika Dači i slavio sa više nego ubedljivih 4:0.

U slučaju nerešenog ishoda posle 90 minuta, odmah će se pristupiti izvođenju jedanesteraca.

PAROVI ČETVRTFINALA KUPA SRBIJE

Čukarički – Vojvodina

Radnički (K) – Novi Pazar

Crvena zvezda – Vršac

Partizan - Voždovac


tagovi

Kup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara