ŽREB ZA PLEJ-OF: Dinamu otvoren put do grupne faze, Slavija na Kluž ili Seltik

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.08.19. | 12:24

Ako prođe PAOK, Ajaks neće imati problema da overi kartu za elitno takmičenje

Crvena zvezda bi mogla u Švajcarsku ako prođe dvomeč s Kopenhagenom, a žrebom u Nionu određeni su i ostali parovi iz Staze šampiona i Staze nešampiona.

Odmah se može primetiti da će zagrebački Dinamo praktično imati otvoren put ka grupnoj fazi elitnog takmičenja jer, ako prođe Ferencvaroš, igraće s pobednikom možda i najslabijeg dvomeča Maribor - Rozenborg! 

Izabrane vesti

Veoma težak posao imaće šampioni Rumuniji i Škotske, Kluž i Seltik, pošto će bolji iz ovog duela odmeriti snage s praškom Slavijom, koju su svi želeli da izbegnu na današnjem žrebu. U poslednjem okršaju iz Staze šampiona APOEL iz Nikozije i azerbejdžanski Karabag sastaće se s pobednikom veoma teškog dvomeča koji će odigrati solunski PAOK i Ajaks. Ako bude nadigrao pobednika grčkog prvenstva, osvajač Eredivizije ne bi trebalo da imaju težak posao ni protiv APOEL-a, ni protiv Karabaga. 

U Stazi nešampiona gledaćemo dva potencijalno vrlo jaka sudara. Pobednik komšijskog derbija između Bazela i LASK-a sudariće se sa boljim iz susreta Klub Briž - Dinamo Kijev, dok će Istanbul Bašakšehir ili Olimpijakos dočekati Krasnodar ili Porto. 

Domaćini prvih utakmica igraju se baš kako je žreb i odredio po rasporedu koji se i vidi na kraju teksta. Prvi mečevi u plej-ofu biće zakazani za 20. i 21. avgust, dok su revanš susreti na programu 27. i 28. avgusta. 

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA – 4. kolo

STAZA ŠAMPIONA

Dinamo Zagreb (Hrvatska) – Ferencvaroš (Mađarska) / Maribor (Slovenija) – Rozenborg (Norveška)
Kluž (Rumunija) – Seltik (Škotska) / Slavija Prag (Češka)
Jang Bojs (Švajcarska) – Crvena zvezda (Srbija) – Kopenhagen (Danska)
APOEL Nikozija (Kipar) – Karabag (Azerbejdžan) / PAOK Solun (Grčka) – Ajaks (Holandija)

STAZA NEŠAMPIONA

Bazel (Švajcarska) – LASK (Austrija) / Klub Briž (Belgija) – Dinamo Kijev (Ukrajina)
Istanbul Bašakšehir (Turska) – Olimpijakos (Grčka) / Krasnodar (Rusija) – Porto (Portugalija)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara