Burak Jilmaz i Žan Filip Kraso u duelu (©AFP)
Burak Jilmaz i Žan Filip Kraso u duelu (©AFP)

Žurnal: Kraso traži Zvezdi previše para

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.05.23. | 09:38

Zastoj u pregovorima srpskog šampiona i napadača Sent Etjena

Rade u Crvenoj zvezdi uveliko na jačanju tima za Ligu šampiona, a među prvim imenima koja se pominju kao potencijalne novajlije u crveno-belom dresu još zimus pojavio se reprezentativac Obale Slonovače Žan Filip Kraso. Međutim, po pisanju Sportskog žurnala, došlo je do zastoja u pregovorima napadača Sent Etjena i srpskog šampiona.

Navodno, Kraso traži previše novca crveno-belima za platu.

Izabrane vesti

Interesovanje koje pored Crvene zvezde pokazuju Trabzon, Dinamo Kijev, Anderleht... očigledno je probudilo apetite fudbalera iz Obale Slonovače. Ponudu Sent Etjena i povišicu na 45.000 evra mesečno (bruto) već je odbio, a pisali smo tada da u narednoj sezoni priželjkuje 100.000 svakog prvog u mesecu. S obzirom na to da je od tada postigao još neke golove u francuskoj Ligi 2 - ukupno 16, za deobu drugog mesta na listi strelaca - Kraso se izgleda neće zadovoljiti ni sa 1.200.000 evra godišnje. Teško da crveno-beli mogu da idu preko te cifre, barem ne značajno, pa je, po pisanju Žurnala, momak koji u julu puni 26 godina rešen da sačeka sa konačnim odgovorom beogradskom klubu, nadajući se da bi mogao da dobije i poziv iz neke od Liga petice.

Crvena zvezda već ima obećanje Pitera Olajinke iz Slavije Prag, tako da dovođenje napadača nije "gorući problem" na Marakani, ali sigurno je i da crveno-beli neće želeti dugo da čekaju na odlluku Krasoa.



tagovi

Žan Filip KrasoSent EtjenFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara