Zvanična ponuda za Joveljića: 4.000.000 evra odmah, još 1.000.000 kao bonus + procenti

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.06.19. | 11:32

Ajntaht se oglasio...

Crvena zvezda je na dobrom putu da realizuje prvi veliki transfer ovog leta. Posle nekoliko dana čekanja i usmenih pregovora Ajntraht iz Frankfurta je jutros u Ljutice Bogdana poslao zvaničnu ponudu za mladog reprezentativca Srbije.

Bundesligaš, u čijim redovima je igrački ekspoldirao Luka Jović, spreman je da na ime obeštećenja crveno-belima odmah uplati četiri miliona evra, saznaje MOZZART Sport. To je nešto manja suma od one kojoj su se nadali u Crvenoj zvezdi, ali su ljudi iz Frankfurta pokušali drugim detaljima da omekšaju predstavnike crveno-belih.

Izabrane vesti

Joveljić sigurno ide u Nemačku – Zvezda čeka 5.000.000 evra

Ajntraht je spreman da Crvenoj zvezdi isplati još milion evra bonusa u slučaju da Dejan Joveljić bude imao zapaženu ulogu naredne sezone. Dakle, crveno-beli će moći da računaju na dodatnu zaradu ukoliko Dejan Joveljić u prvoj bunedsligaškoj sezoni odigra više od 20 takmičrskih utakmica. Ili ako bude imao jak uticaj u potencijalnim uspesima Ajntrahta i pomogne im da se plasiraju u Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Pored toga klub iz Frankfurta je ponudio da Crvenoj zvezdi prosledi 10 posto od naredne prodaje mladog reprezentativca Srbije. Verovatno taj podatak tera čelnike crveno-belih da ponudu Ajntrahta okarakterišu kao najbolju. Posebno, što se očekuje da Joveljić igrački u bliskoj budućnosti napreduje i obezbedi sebi još jedan jak transfer. A tada bi Crvena zvezda mogla da ozbiljno profitira, pošto joj je ta vrsta zarade izbegla u slučaju Luke Jovića.

Hofenhajm je i dalje zainteresovan za Joveljića, ali Ajntraht je na dobrom putu da dovede još jednog Srbina sa ovih prostora u svoje redove. Otišao je Jović, ali bi Joveljić trebalo da nastavi njegovim putem.

Mladi napadač imao bi veliku pomoć tokom faze prilagođavanja na život u inostranstvu. Dres Ajntrahta u narednoj sezoni nosiće Mijat Gaćinović i Filip Kostić. Moguće je da će im se pridružiti Marko Grujić.

Od početka transfer sage porodica i okruženje Dejana Joveljića je navijalo za Bundesligu. Upravo poučeni dobrim iskustvom koje su u Nemačkoj imali Grujić, Gaćinović, Jović i Kostić.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara