Zvanično: Aleksandar Veliki 2024

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.07.19. | 20:09

Srpski reprezentativac produžio ugovor sa Fulamom

Aleksandar Mitrović (24) ostaje u Fulamu i sledeće sezone!

Srpski reprezentativac produžio je ugovor sa drugoligašem sa Krejven Kotidža do leta 2024. godine i predvodiće Bele i u Čempionšipu naredne sezone.
"Osećam se sjajno. Srećan sam i jedva čekam narednu sezonu. Radujem se što ću i dalje igrati u Fulamu", izjavio je Mitrović za klupsku televiziju.

Izabrane vesti

Tražilo ga je nekoliko klubova tokom leta, nagađalo se da će ostati u Premijer ligi (Brajton, Kristal Palas, Everton, Sautempton), ali i otići možda u Španiju (Betis) ili Tursku (Fenerbahče). Međutim, ostao je u Londonu.
"Bilo je dosta zainteresovanih klubova, ali sam odlučio da ostanem jer mi je lepo i spokojan sam u Fulamu. Moja deca, žena i porodica su srećni ovde. Fulam je moj dom i srećan sam zbog novog ugovora. Od prvog dana kada sam doašo ovde primili su me fenomenalno, i klub i navijači. Motivisan sam. Svakog jutra kada dođem u klub srećan sam što sam ovde. Našao sam i sreću i strast na Krejven Kotidžu", tvrdi Mitrović.

Zadovoljan je i Toni Kan, jedan od čelnika Fulama.
"Mitro voli Fulam, naše sjajne navijače i igranje na Krejven Kotidžu, a mi smo se potrudili da oseti da je ovaj klub njegov pravi dom. Bio sam iskren kada sam rekao da je ostanak Mitrovića top prioritet ovog kluba i zahvalan sam mu na lojalnosti koju je pokazao uoči početka nove kampanje u kojoj je glavni cilj povratak u Premijer ligu. Hvala ti Mitro, srećni smo što si deo Fulamove porodice", poručio je Kan.

Tako će Mitrović i u novoj sezoni sa kapitenskom trakom oko ruke predvoditi Fulam u nameri da se vrati u elitu. Prošle godine bio je daleko najbolji fudbaler u očajnom timu Skota Parkera (sa 11 golova), ali imaće priliku da im se oduži na ukazanom poverenju i vrati ih u Premijer ligu.

Foto: Fulam


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara