Jovan Mituljikić (©FK Mladost GAT/Instagram)
Jovan Mituljikić (©FK Mladost GAT/Instagram)

Zvanično: Crvena zvezda poslala Mituljikića u Novi Sad

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.01.23. | 10:29

Jovan na pozajmici u Mladosti

Najavio je Zvezdan Terzić u nedavnom razgovoru sa novinarima da će blizanci Mituljikići, Jovan i Nikola, morati da budu razdvojeni za dobrobit svojih karijera, a sada je stigla i zvanična potvrda te informacije.

Izabrane vesti

"Talentovani fudbaler Jovan Mituljikić će prolećni deo sezone provesti na pozajmici u ekipi Mladost GAT, koja se takmiči u Superligi", saopštili su crveno-beli, dok su Novosađani transfer potvrdili fotografijom na klupskom Instagram profilu.

Braća Mituljikić su prvi deo sezone igrali u Zvezdinom razvojnom timu, Grafičaru, pod komandom trenera Marka Neđića s kojim su prethodno sarađivali kroz mlađe kategorije crveno-belih. Nametnuli su se odličnim igrama i zaslužili poziv na pripreme prvog tima šampiona Srbije.

"Blistao je Jovan tokom jesenjeg dela sezone, i uz brata Nikolu, bio jedan od najboljih fudbalera našeg razvojnog tima Grafičara. On je na 17 utakmica, postigao sedam golova i upisao asistenciju, a vreme je za stepenik više u njegovoj karijeri, te je Crvena zvezda odlučila da mladog fudbalera pošalje na pozajmicu u klub iz Superlige. Jovan će tako pojačati konkurenciju u ekipi novosadske Mladosti, i sigurni smo izboriti povratnu kartu za Marakanu, jer je reč o jednom od najperspektivnijih mladih fudbalera u Srbiji", navodi se u saopštenju crveno-belih povodom pozajmice ofanzivnog veziste rođenog 2003. godine.

Jovana Mituljikića će u Novom Sadu dočekati još jedan mladi fudbaler Crvene zvezde, godinu dana stariji napadač Ilija Babić.



tagovi

FK Crvena zvezdaJovan MituljikićMladost Novi SadMozzart Bet SuperligaZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara