Aksel Bakajoko (©MN Press)
Aksel Bakajoko (©MN Press)

Zvanično: Crvena zvezda raskinula ugovor sa Bakajokom

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.07.22. | 18:24

Bivši fudbaler Intera više nije član crveno-belih

Posle godinu i po dana saradnja Crvene zvezde i Aksela Bakajoka je završena. Nije uspeo 24-godišnji krilni napadač iz Francuske da se nametne Dejanu Stankoviću u tom periodu, pa je sporazumno prekinut ugovor koji je važio do leta 2024, a po kom je bivši fudbaler Intera zarađivao oko 140.000 evra godišnje.

Crveno-beli su time olakšali budžet za plate, a Bakajoko dobio priliku da potraži sredinu u kojoj će češće igrati. Za Crvenu zvezdu je upisao tek osam nastupa (ukupno 201 minut), bez konkretnog učinka kao što su gol ili asistencija.

Izabrane vesti

Svojevremeno reprezentativac Francuske u selekciji igrača do 20 godina još kao tinejdžer otišao je iz Francuske u Milan, ali ni u Interu nije uspeo da se izbori za mesto prvotimca. Išao je na pozajmice u Sošo i Sankt Galen, iz kog je posle dobrih partija decembra 2020. stigao u Zvezdu.

"Francuski fudbaler Aksel Bakajoko i Crvena zvezda su sporazumno raskinuli ugovor. Našem dosadašnjem igraču želimo mnogo uspeha u nastavku karijere", poručili su crveno-beli u poruci na društvenim mrežama.

Prošle zime Bakajoku je bilo predloženo da ode na pozajmicu u Novi Pazar, međutim, odbio je. Tokom letnjih priprema ponovo nije uspeo da pokaže da ima kvalitet za prvi tim Crvene zvezde, pa je rastanak i bio očekivan.



tagovi

Aksel BakajokoFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara