Filip Đuričić
Filip Đuričić

Zvanično: Filip Đuričić je novi igrač atinskih Zelenih

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.06.23. | 20:59

Srpski reprezentativac i Sampdorija prvo raskinuli saradnju pa usledio potpis za Grke

Očekivan i prethodnih dana najavljen scenario je dobio zvaničnu potrvdu.

Filip Đuričić i Sampdorija su prvo raskinuli saradnju, a onda je srpski reprezentativac kao slobodan igrač potpisao za Panatinaikos.

Izabrane vesti

Đuričić se prošlog leta kao veliko pojačanje vratio u Sampdoriju pošto mu je istekao ugovor u Sasuolu. Imao je nekoliko opcija u Seriji A ali se na kraju odlučio za klub iz Đenove u kojem nije dobro prošao u prvom mandatu. I opet je zažalio. Sampdoriju su nedugo po njegovom dolasku zadesili veliki finansijski problemi, sve se prenelo na ekipu, rezultati su bili sve gori i gori, igračima se dugovalo i po nekoliko plata da bi konačan slom usledio ispadanjem Seriju B.

Zbog velikih dugovanja, većina igrača je dobila mogućnost da kao slobodni napuste klub. Đuričić i Sampdorija su prethodnih nedelja pregovarali o načinu da prekinu saradnju i danas je došlo do sporazumnog raskida ugovora.

Srpski reprezentativac je nekoliko sati kasnije potvrđen kao novi igrač Panatinaikosa. Potpisao je sa grčkim velikanom dvogodišnji ugovor vredan 1.000.000 evra neto po sezoni i pridružio se timu koji trenira Ivan Jovanović.

Podsetimo, Panatinaikos je već kao slobodnog igrača doveo i srpskog reprezentativca Filipa Mladenovića, a na listi želja im je i srpski tandem iz Hetafea Stefan MitrovićNemanja Maksimović.


tagovi

PanatinaikosFilip ĐuričićLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara