Zvanično je: Rusi kreću 21. juna, Nikolić startuje protiv Orenburga, čekaju ga Spartak i CSKA

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.05.20. | 13:55

Finale kupa zakazano za 25.jul

Dileme više nema: Izvršni odbor FS Rusije doneo je odluku o nastavku Premijer lige. Na današnjem zasedanju odlučeno je da završnica šampionata bude odigrana od 21. juna ddo 22. juna, s tim da će precizni termini naknadno biti objavljeni.

Do kraja prvenstva u ruskoj Premijer ligi ostalo je još osam kola, i svi mečevi će biti odigrani pred praznim tribinama. Javnost u Srbiji će najviše pratiti igre i rezultate moskovske Lokomotive zbog novog trenera ruskog velikana Marka Nikolića. Srpski stručnjak će debi na klupi Lokomotive imati na domaćem terenu protiv Orenburga. Zatim ga očekuje gostovanje Rubinu Kazanju. Zanimljivo je da će Marko Nikolić predvoditi Lokomotivu u dva gradska derbija.

Izabrane vesti

U 27. kolu Lokomotiva će gostovati Spartaku na Otkrijete Areni, dok će u pretposlednjoj rundi dočekati CSKA. Vrlo zanimljiv program očekuje nekadašnjeg stratega crno-belih koji će pokušati da se domogne druge pozicije i kvalifikacija za Ligu šampiona. Lider Zenit ima devet bodova više u odnosu na Lokomotivu i Krasnodar.

Odlučeno je i da će na kraju ispasti dva kluba, da se neće igrati mečevi baraža, a da će plasman u viši rang izboriti dve najbolje ekipe iz FNL-a po uslovom da ispoštuju uslove licenciranja.

Doneta je i odluka da finalni meč Kupa Rusije bude odigran 25. jula.


tagovi

LokomotivaMarko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara