Komentari na vest

Zvanično: Juventusu oduzeto 15 bodova! Evropa sada miljama daleko

z

zvezdašpravi

pre preko 1 godinu

nedved mora u zatvor.opasan lopov.zbog njega su oterali Del Pjera i bufona umesto da i oni uđu u upravu
R

Red Star Belgrade

pre preko 1 godinu

Anjeli pravi sada super ligu izmedju njega,Modjija,Nedveda,Paratocija i ostalih sto su izbaceni iz fudbala. Bice derbi Anjeli protiv Modjija. Zbog trazenja SuperLige im zelim da nikada ne osvoje Ligu.
t

tuuj

pre preko 1 godinu

Zbog superlige su im i namestili ovo.Real i Barca su im bili prevelik zalogaj da bi njih napali pa je nadrljao Juventus.
h

hrvoje

pre preko 1 godinu

I da ih izbace na 15 godina malo je za sve lopovluke , a kakvi 15 bodova, to nije ništa, nagrada. A ona njuška s poternice, Nedved, samo 8 meseci
J

Juve 1982

pre preko 1 godinu

Pokaži malo više pristojnosti ako možeš. Pavel Nedved je Zlatna lopta 2003. godine. Ne porwdi ga s njuškama. Sram te i stid bilo.
ć

ćuuš

pre preko 1 godinu

Kidara od 14 godina vređa nedveda jer nema pojma kakva je to igračina bila,njemu su uzori filips i rajs sada.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Samo toliko?
n

nidza1981

pre preko 1 godinu

uzeli su im poene kada nisu ni imali sansu za titulu ja jos imaju sansu za LS
Р

Реално

pre preko 1 godinu

Која смејурија. Свако ко је раније пратио дешавања, зна да се одавно шушка о сумњивом пословању Јувентуса око трансефера и надувавања фактура, о томе се прича најмање 2 године. Даље, суспезнија функционерима је смешна, па људи воде фирме из затвора а не ово. Одузимаш им у овој сезони 15 бодова, баш кад је коначно трка за титулу изгубљена и кад је их је Напуљ ДЕМОЛИРАО. Што им нисте одузели од следеће сезоне?
G

Gost555

pre preko 1 godinu

A ti si kao znao da sumnjivo posluju? Izvini finansijski inspektore nismo te prepoznali.
@

@Gost555

pre preko 1 godinu

Да ли сам написао да сам ја знао? Пратим страну штампу која је написала
r

rale_72

pre preko 1 godinu

FreeFacu
_

_000020.37ada908aa8a4bc9b7109cd810148c85.0647

pre preko 1 godinu

Da ima pravde u Srbiji kao sto nema cigani bi bili izbaceni iz univerzuma a ne uz lige
P

Postic

pre preko 1 godinu

Á vi?
G

Gost 526

pre preko 1 godinu

Vi biste bili prvaci tog univerzuma u poštenju.A poštenje su gradili generali propale JNA otimajući igrače koje su pozivali na služenje vojnog roka,SPS koji je ukanalio srpski narod za vijekove i žuta frakcija koja je hapsila Zvezdine funkcionere pored nikad poštenijih Partizanovih.
t

the ghost

pre preko 1 godinu

a Savića, bogte kaki čo'ek ...cccc
Г

Гост

pre preko 1 godinu

Живим за дан кад ће их угасити
h

hrvoje

pre preko 1 godinu

Također
N

Nema sanse02

pre preko 1 godinu

Tesko ce klub koji ima ubedljivo najvise navijaca u Italiji iko ugasiti, jer previse je Juve velik klub u svetskim okvirima a kamoli u Italiji da bi se to desilo.
M

Maradona1

pre preko 1 godinu

A u Napulju pravosnažna presuda.Titula u ruke tom gradu i De Laurentisu.Shvatite fudbal je sport komercijalnog tipa.Sve se namesta,dogovara i odlučuje u napred.
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Ne vidim problem, Kostić i Vlahović će svojim fenomenlnim igrama dovesti Juventus do titule
G

Gost29

pre preko 1 godinu

😂
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Kad se samo sjetim one utakmice protiv Milana 2012 i otete titule,samo jedan od mnogih primjera. Kazna je cirkus,a za lica zabrana bavljenja? Gdje je zatvor,gdje su novčane kazne. I ruku na srce šta je sa drugim povezanim subjektima,nije Juventus samo interno muljao i peglao, šta je sa onima sa kojima je potpisivao razne ugovore i šta već? Ne može biti samo jedna strana krivac.
M

Marcha

pre preko 1 godinu

A možda je sudija kriv, aaaa penalu?
P

PopajFJ

pre preko 1 godinu

Ta utakmica Muntari prije gola nekoliko minuta samara Chielinija da je pravde nebi ni bio u prilico da postigne go ,Van Bomel na polovici terena udara laktom Matrija bez lopte nista ...Cijele sezone su svirani penali za Milan vise nego smijesni pogledaj te pred kraj prvenstva Milan Fiorientina smijesan penal za 1 0 i igraci Milana su ostali u cudu i na kraju 4 boda zaostajanja kad sviras i osudjujes sudi barem normalno , pravicno i iz oba oka a ne samo jednog onog koje ti vidis i kako zelis da vidis ...Bio je na Yt snimak svega tog koji su navijaci bilana izbrisali eto koliko mogu istine a ima utakmica protiv Fiorientine ko ne vjeruje nek ode vidi da se uvjeri
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

A realno koga briga?
V

VeritaS

pre preko 1 godinu

Njima treba uzeti 15 titula minimum. Pa tek onda bodove.
0

052

pre preko 1 godinu

I ko ode u zatvor na kraju? Hmmm
B

Bobooo

pre preko 1 godinu

Serijaš B opet mulja. Sad je dobro prošao, trebalo je u 4 ligu da ih gurnu, dok ne izmire dugovanja od milijardu evra, da ne mogu napred. Igrala bi u klubu samo šira familija Anjeli.
S

Sempre Ac Milan

pre preko 1 godinu

Ako netko želi uživati u skudetu kad su juveu(bilo komu) oduzeti bodovi neka uživa meni takav skudeto nema težinu(ko i onaj interov kad je juve bio u serie b gdje je tu zadovoljstvo) i ovo prvenstvo do kraja se igra reda radi!Vergogna kako bi rekli italijani VERGOGNA i to velika!!!
t

tada

pre preko 1 godinu

jeste bilo glupo,ali oni su sada kaskali previše i pre ovoga...
p

pkrsmnt

pre preko 1 godinu

Gile smaras vise sa laznim profilima. Pisi pod svojim niko, ko da svi ne znaju da si to ti.
e

emerson

pre preko 1 godinu

Šteta za Napoli što će mu scudetto ovime biti uprljan, a potpuno ga je zaslužio na terenu. Nema ni sličnosti s onom Interu poklonjenom titulom. Ova je čista da cistija ne može biti
1

122

pre preko 1 godinu

Ceo svet namesta, cela Italija namesta i nadju zrtveno jagnje na kojem ce da pokazuju postenje.
k

kalčopoli

pre preko 1 godinu

Nažalost puno je tih malverzacija u mnogim klubovima.Juventus je jedan od tih klubova koji koji su u toj političkoj igri koleteralna šteta.Ovo nije prvi put da je kažnjen.Ovo je blaga kazna sta su mogli dobiti i šta su radili.
Z

Zoran Leši

pre preko 1 godinu

Mrze ih ko i Čovkinsa, doktora košarke i lažnih eksel tabela. Prave halabuku oko malverzacija i falsifikovanja dokumenata. Truli zapad.
P

PopajFJ

pre preko 1 godinu

Jos jedan dokaz koliko je pristrasan sud kojim rukovodi tuziteljica iz Napulja ...Ovo treba slaviti jer je cisti dokaz koliko je Juve nabio komplexe svima u Italiji koji navijaju za druge klubove a to si vidi i ovde po komentarima ...Kao i 2006 kada ni jedan dokaz jedini nije pronadjen protiv Juventusa tada najaceg i najskupljeg kluba na svijeti ( 9 reprezentativaca u finalu Sp ) vec je na Moratijovim transtkiptima ( nelegalno snimanu sud to nije zelio uzeti u obzir ) pronadjeno da je Galijani zvao sudije i prijetio da ce im letit ruka ako budu svirali opsajd na strani na kojoj napada Milan ...Jedina utakmica da je namjestena u to vrijeme je Fiorientina Parma a Juve je svoje posteno dobijao na terenu i to u sred Milana jedne sezone skarice Del Piera za gol Trezegueta i pobjedu druge 6 minuta prije kraja golcinom Del Piera iz slobodnog zaledio Meazzu prije tog urniriro Romu i ostale tako da ...Mijenjali igrace jesu neke nelogicne s Milanom Higuain , Bonucci , sa Udineseom , Barcom pa inter je u totalnom hausu sto se platnog spiska tice pa nista ...Previse providljivo da se kazni samo Juve
i

istinahahaha

pre preko 1 godinu

hahahahahahahahaha na terapiju koliko si gluposti izlupetao
I

Inter

pre preko 1 godinu

Eto ti bolje znas nego ljudi koji su zaduzeni za to. Mozes misliti koliko je krupna stvar bila kada su drasticno kaznili Juventus koji je u vlasnistvu najuticajnije porodice u Italiji, kao i Milan koji je bio u vlasnistvu premijera. Za Juventine svi su drugi krivi, samo oni nisu, odnosno Inter je krivac sto su oni izbaceni jer su namestali. Povremeno se koriste i frazama, muljali smo, ali i svi su muljali. U ovom slucaju ovo je mala kazna, pogotovo za klub koji je vec imao ozbiljne prekrsaje. A ti se tesi, verovatno ti je i sad neko drugi kriv, a Juventus potpuno cist. Ovde nije prica ko je u kolikom problemu, jer vidim spominjes Inter i platni spisak. Inter je u teskom problemu sa ovim vlasnicima, to niko ne spori, ali zato se Inter nije bavio malverzacijama kao sto to cini tvoj voljeni klub.
t

trutt

pre preko 1 godinu

Lik koji piše oPsajd našao se da analizira talijansko tužilaštvo. Uzmu čitaju one navijačke balkanske stranice koje više liče na stranice o teorijama zavere nego navijačkim i dođu pametovati.
d

dešbord

pre preko 1 godinu

Ja ovde iz tvog izlaganja samo vidim da je tebi Milan nabio komplekse , i to opasne.
P

PopajFJ

pre preko 1 godinu

Hhahahah....Ovde jedini za terapije si ti pa po sebi govoris reci mi sta nije tako al argumentovano 29 godina Seria A pratim mozda i vise nego sto ti imas godina
P

PopajFJ

pre preko 1 godinu

Inter a zasto je Juventus osudjen 2006 molim te de nas prosvjetli ? Morattiju je dokazano da nelegalno snimao razgovore funkcionera klubova u Seria A neki dokazi su unisteni policajac Cesare Bovo se ubio nakon sto je bio natjeran da lazno svjedoci , poslije titula jedna il dvije je postala nicija a prvenstveno su obe bile dodjeljene Interu ? Inter je 60 ih godina ispao iz lige bio pa se ona naglo prosirila da opstane a svi znaju koliko je imao Moratijov otac otjecaja to vrijeme ...Evo ti malo vise o farsiopoliju na ove komentare o pismenosti nemam odgovora ljudima koji nemaju nikakvog drugog argumenta ..https://sportsport.ba/fudbal/zasto-je-juventus-platio-ceh/60022
P

PopajFJ

pre preko 1 godinu

Inter a zasto je Juventus osudjen 2006 molim te de nas prosvjetli ? Morattiju je dokazano da nelegalno snimao razgovore funkcionera klubova u Seria A neki dokazi su unisteni policajac Cesare Bovo se ubio nakon sto je bio natjeran da lazno svjedoci , poslije titula jedna il dvije je postala nicija a prvenstveno su obe bile dodjeljene Interu ? Inter je 60 ih godina ispao iz lige bio pa se ona naglo prosirila da opstane a svi znaju koliko je imao Moratijov otac otjecaja to vrijeme ...Evo ti malo vise o farsiopoliju na ove komentare o pismenosti nemam odgovora ljudima koji nemaju nikakvog drugog argumenta ..https://sportsport.ba/fudbal/zasto-je-juventus-platio-ceh/60022
l

ljukovo

pre preko 1 godinu

Prsti bela staza ....evo nama deda mraza
b

bosko2020

pre preko 1 godinu

12 poena sad kaskaju za romom,atalantom i lacijem i sad igraju sa atalantom.Iskreno ne bi me cudilo ako izvuku LE,jos 20 kola a 12 poena nije previse,bez obzira sto igraju ispod proseka,svasta je moguce do samog kraja.Pod uslovom ako se ne prodaju sad neki igraci na zimu za dobre pare
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Boze,ovi klubovi sto nose crno bele dresove,stalno prave neke malverzacije i to u raznim sportovima....
p

pusis

pre preko 1 godinu

Crno belima...
M

Malteski soko

pre preko 1 godinu

Vuk dlaku menja ali cud nikad 😁
A

ABC

pre preko 1 godinu

Smešna kazna! Serija B minimum.
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Juve osvaja ligu europa i igra LŠ sledece sezone 💪
B

Blaga-kazna

pre preko 1 godinu

Dobro su prošli, obzirom na istoriju prevara, lažiranja, korupcije i malverzacija trebalo je još više bodova oduzeti i jaka finansijska kazna ako ništa za domove za nezbrinutu decu. Ovako možda neće izboriti Evropu, ali to nije nikakva kazna a znamo da su povratnici pri prekršajima... Nije prvi nego 101 put da rade ovako nešto. Sportski pozdrav

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Videces zali ce se I ublazice I'm kaznu na -9 bodova a mozda I'm UEFA namesti da osvoje Ligu Evrope
I

Inter

pre preko 1 godinu

Slazem se, za nekoga ko je konstantno u prekrsajima, gde se vidi koliko muljaju (npr. Suarez i kurs, Orsato i Pjanic, gol Muntarija, Kvadrado sam sebe faulira za penal...) cak i u slucajevima koji nisu predmet pred sudom, ali nema kluba koji nije ostecen od strane ovog kluba. Imam osecaj da ce se ova kazna smanjiti klasika, na kraju ce to smanjenje biti dovoljno taman toliko da se uguraju za mesto u LS.
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

Šta ti je pravna država, a ne ovde jedan tim krade novac od građana i malverise svaki mec u većini sportova gde se takmiče a ponajviše u fudbalu i niko ne reaguje. Ali evo vidimo da se bar u košarci Evroliga polako budi i otvara oči i kreće da reaguje. Pravda kad tad dođe na svoje samo treba biti strpljiv.
p

pazzini

pre preko 1 godinu

Hahahahahahahahahah koliko si iskompleksiran i zaladio batice, gubis u svim sportovima, u fudbalu kasnis po 20 bodova, u kosarci gubis po 15ak razlike, osvajas 8. Mjesto u Aba ligi, i nakon toga dovodis najskuplje igrace Evrope, ali i od toga slaba vajda...
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

Šta ti je pravna država, a ne ovde jedan tim krade novac od građana i malverise svaki mec u većini sportova gde se takmiče a ponajviše u fudbalu i niko ne reaguje. Ali evo vidimo da se bar u košarci Evroliga polako budi i otvara oči i kreće da reaguje. Pravda kad tad dođe na svoje samo treba biti strpljiv.
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

Šta ti je pravna država, a ne ovde jedan tim krade novac od građana i malverise svaki mec u većini sportova gde se takmiče a ponajviše u fudbalu i niko ne reaguje. Ali evo vidimo da se bar u košarci Evroliga polako budi i otvara oči i kreće da reaguje. Pravda kad tad dođe na svoje samo treba biti strpljiv.
D

Da smo

pre preko 1 godinu

Smo pravna država,tvoj klub bi igrao treću ligu u košarci,a o fudbalskom da i ne pričamo.Još u bivšoj državi ste bili poznati po kradjama titula.
M

Mikula Ostojić

pre preko 1 godinu

" mućkali su u skladu sa zakoni " 😂
G

Gost 034

pre preko 1 godinu

Ja nigde ne pročitah da su akteri ove afere dobili zatvorske kazne. Ili to tek treba na sudu odrediti. Mislim, zabrana bavljenja poslom na 8 meseci, godinu, dve ... Ovo čak ni u Srbiji ne postoji.
S

Seria B zove

pre preko 1 godinu

Interova Curva gasi se!
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

ajde uzmi nasima bodove ...pa trazili bi te ronioci po Dunavu ,ono kao upao sam dok je prao ves
A

Andrejka

pre preko 1 godinu

Uz Real najodvratniji klub... Fascinira me njihov ego umišljenost i iluzija da su iznad svega, jednom si već nagrabusio pa opet isto, a ko zna šta im još nisu ni češljali...umesto super lige sad će seria B staru k***
#

#Kosovo je Srbija

pre preko 1 godinu

Ne postoji smrdljiviji klub od Smrdalone i onoga što oni predstavljaju.
G

Gost1002

pre preko 1 godinu

staviti Real u isti kos sa njima je sramotno!
G

Gostkdkdkk

pre preko 1 godinu

Druga ligo širi svoje grane i dočekaj stare jarane

bojke

pre preko 1 godinu

Pa ako su muljali sa transferima onda nisu jedini to cinili, ne moze u transferu igraca ucestvovati samo jedan klub. Uzeli su primer artura da je juve nabio cenu, a za pjanica u barsu nista. Takodje drugi klubovi ovo stalno rade , evo npr fofana iz lestera u celzi
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Au koja slika,fudbalska koza nostra.
D

Dzoni-1970-

pre preko 1 godinu

Bezi Vlahovicu odatle sto pre, iskoristi ovu situaciju sad i raskini ugovor ako mozes...
g

gostimirko

pre preko 1 godinu

Ahahahahhahah
G

Gost009

pre preko 1 godinu

Kokeza preuzima od leta.
n

neutralno

pre preko 1 godinu

Kako su ostali klubovi oslobodjeni ...Juventus nije sam sa sobom pravio transfere
J

Juve 1982

pre preko 1 godinu

Bivši Rukovodioci prošli loše, a Juventus odlično. U obzir uzete okolnosti da nova uprava želi sa svime lošim da raščisti na čemu insistira Džon Elkan. I bez ove kazne Vlahović bi bio prodat narednog ljeta. Slijedi veliki remont u svakom pogledu. FGJj
c

c c

pre preko 1 godinu

uz real najodvratniji klub na kugli zemaljskoj... Vecito gurani i vecito povladjivani.
L

Lučano Mođi

pre preko 1 godinu

Mislite li da je slučajno tradicionalna odeća robijaša crno-bela i isto tako Juventusa?😁 Što bi rekao veliki Miloš Crnjanski: sve je u vezi. 😎 Ciao ragazzi❤️
R

RangoNS

pre preko 1 godinu

Jako slabe kazne mora se priznati. Trebali su ih ozbiljno novcano kazniti pa da vidimo da li ce da ponavljaju takvo nesto.
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Dobro su i prošli, nadam se da će žalba biti odbijena. Fudbal u italiji je na aparatima, klubovi nemaju novca, igra se za smešne pare. Mislim da je ovo tek početak kažnjavanja klubova. Juve je zaslužio i veću kaznu od ove.
S

Snowman

pre preko 1 godinu

Po meni Juvetusov problem arogancija videci ljudi toga kluba… Jesi oni istorijski velikan… Ali nisu taj brend kojim ocima oni sami sebe vide u ravni sa Realom i Barsom… Ovo je njihov kraj sledi raspad era…

Mekkyaku

pre preko 1 godinu

po meni nije ni Barsa sam vrh fudbala
p

pa da

pre preko 1 godinu

Vide se isto tako kao što ti vidiš barcu u ravni sa realom a realno ne mogu u istu rečenicu i 2 koplja su ispod kraljeva
G

Gost1002

pre preko 1 godinu

sam vrh fudbala su Real, Bajern, Milan i Junajted... ja bih dodao i Liverpul...
S

Snowman

pre preko 1 godinu

Po meni Juvetusov problem arogancija videci ljudi toga kluba… Jesi oni istorijski velikan… Ali nisu taj brend kojim ocima oni sami sebe vide u ravni sa Realom i Barsom… Ovo je njihov kraj sledi raspad era…
m

mačva šabac 1919

pre preko 1 godinu

Ovi u Italiji se ugledali na FSS,pa oštro kažnjavaju ponos ITALIJANSKOG FUDBALA.Tako rade i u FSS sa svojim PONOSONIM KLUBOVIMA ZVEZDOM I PARTIZANOM...
C

CL16

pre preko 1 godinu

Popisite ovdje sta ste pisali... vidimo se 4tog juna... :)
C

CL16

pre preko 1 godinu

Sa zalbom, to je -9... prihvatljivo!
G

Gost355

pre preko 1 godinu

Tako se to radi u ozbiljnoj zemlji
g

gostioe

pre preko 1 godinu

Cuti koma, zalice se pa ces onda vidjeti sta je drzava
A

Adrianoooooo

pre preko 1 godinu

Mala je ovo kazna s obzirom da su ukrali najmanje 5 titula. Nedaj boze da se otvori istraga o potplacivanju sudija, tu bi im tek bio kraj.
j

juventus bre

pre preko 1 godinu

druze promasio si temu nepricamo o zvezdi

Sliks17

pre preko 1 godinu

Da je srece da se nisu ni vracali iz B lige. Ljigav klub
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Kroz celu svoju istoriju se bave namestanjem i malverizacijama
I

Internazionale Milan

pre preko 1 godinu

Blaga kazna, ko zna sta je sve radjeno.
G

Gost566

pre preko 1 godinu

Znaci Totenham trazi novog sportkosg direktora jer je ovaj kaznjen(nekad bio u juveu).Takodje,Vlahovic da je pametan odma sad da bezi dje ima mesta.Nek priceka Bayern u krajnjoj nuzdi do leta...
Z

Zokislav

pre preko 1 godinu

Još je on nedokazan za Bajern...mada bi ga jeftinije dao Juve no što ga je kupio od Fiorentine.
S

Stevan Miksaa

pre preko 1 godinu

Za ove bandite je mala kazna!
m

miso seljo

pre preko 1 godinu

Napoli sada ili nikada uzima titulu
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Napoli uzima titulu sigurno, ne zbog Juvea nego zato što igraju najlepše.
B

Bravo

pre preko 1 godinu

Ovo je pravna i uređena država. Nema veze što je Juventus jedna od najvećih institucija. Pravio si sranja i ide kazna za to. Kod nas toga nema, zato i jesmo tu gde jesmo, crna rupa Evrope
Ž

Žabarii

pre preko 1 godinu

Sve da razumem, ali baš da je Italija pravna država? Da si rekao Norveška, Švedska, Švajcarska, onda ok, ali Žabari? Tamo kad bi otvorili sve knjige, finansijske izveštaje i pretresli ceo fudbal, pola lige bi bilo izbačeno u niži rang, a druga polovinu u još niži.😄 Ko se seća afere kalčopoli kad je bila, nije samo Juventus muljao, već su tu bili i Viola, Milan, Lacio. Bilo bi ih još mnogo više, nego ih nisu uhvatili. 😁
C

Chica

pre preko 1 godinu

Да баш је по томе правна држава. Рат фудбалске мафије. Неко преко својих људи у савезу руши Јувентус. Сви су они у истој бари.
a

a nas navijac

pre preko 1 godinu

svaka cast za Italiju polako stici ce to i kod nas ...3089-te godine
P

Paco

pre preko 1 godinu

Istina
R

Realn0

pre preko 1 godinu

Za nas su i Žabari pravna država, to tek govori u kom smo mi kanalu, da ne kažem septičkoj jami
М

Мали Алек

pre preko 1 godinu

Откуд то, лопови а краду? Баш чудно за најпотштенији клуб универзума
j

juvehr

pre preko 1 godinu

Sada osvojiti europsku ligu ili kup talijanski i opet igrati Europu....forza juve....
j

je_suis_ronaldo

pre preko 1 godinu

pa sad ce ti UEFA tek dati zabranu ucestvovanja na 5 godina... :D
p

podesen

pre preko 1 godinu

Ubo Vlahović klub gde će da ode .
R

Riko-1908

pre preko 1 godinu

jesu li ovo oni lopovi sto zamisljaju da im je Inter ukrao neke titule hahahaha pokrite se po usima lopovi i ne izlazite iz rupe osramotili ste ligu.
t

triko

pre preko 1 godinu

Te titule nisu trebale nikome pripasti a ne da se poklanjaju interu,jer je očigledno da prvenstvo nije bilo regularno ,ali u mafijaškoj italiji sve može
I

Inter

pre preko 1 godinu

Jedna titula je pripala Interu (2006), a ona iz 2005. nije pripala nikom.
m

miso seljo

pre preko 1 godinu

Mućkali su previše to je bilo jasno previše su kombinovali naročito sa Đenovom tu se nije znalo ko kome pegla knjige
G

Gostbre

pre preko 1 godinu

isto ko i vi u kosarci😭😭😭🙈🙈🙈
s

sg018

pre preko 1 godinu

Uvek su mutili. Zato ih i niko ne voli..
V

Vava

pre preko 1 godinu

Čuj niko ih ne voli, pola Italije navija za njih.
d

dadz

pre preko 1 godinu

Docekao sam to vreme da sampion srbije ide direktno u ls a da juventus ne moze ni do kvalifikacije, da bi mi neko to rekao pre 10 godina ne bi verovao
B

Bla 2

pre preko 1 godinu

Savic ih prijavio
L

Laziale

pre preko 1 godinu

Za 22 transfera koja su bila pod istragom su zasluzili kao najmanje izbacivanje u Seriju B.
N

Nevezano

pre preko 1 godinu

kome je drago a kome nije ovo je dokaz pravičnosti. Jednom Juvetusu koji ima najviše navijača u Italiji oduzeti 15 bodova. Da se ne lažemo kod nas nema šanse da se ovako nešto desi.
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

Naravno da nena sanse da se desi tako nesto kod nas jer bi fk iz jsd odavno bio u drugoj ligi zbog onih toletovih titula a ne bi imali ni grb ni ime ni stadion,prosli bi kao steaua u rumuniji
G

Gandalf.treci

pre preko 1 godinu

A šta tek sa vama treba da se radi kad ode Vučko.,?
i

ipsilon

pre preko 1 godinu

Djubrentus nema najvise navijaca ni u Torinu, kamoli u celoj Italiji.
P

Pjer

pre preko 1 godinu

Vlahovicu paljba iz Juvea
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Eto sanse za Stankelu
A

Alo bre

pre preko 1 godinu

Vratice se crno beli⚫⚪⚫⚪
m

maximuss

pre preko 1 godinu

Vratice se u seriu B u pravu si. Nisu nista naucili od prethodnog puta ocigledno.
L

Laziale

pre preko 1 godinu

Da mafijaju ponovo, drugo i ne znaju.
G

Gaxter

pre preko 1 godinu

Ajmo majstori ceka vas Seria B to je liga po meri za vas.
a

au

pre preko 1 godinu

predivno mora se priznati
1

1122334455

pre preko 1 godinu

Nije to jedina kazna za Staru damu, pojedinačno su zabranu vršenja funkcija u fudbalu dobili Fabio Paratići, nekadašnji član uprave ovog kluba, koji je suspendovan na dve i po godine, predsednik kluba Andrea Anjeli koji je kažnjen sa dve goidne, Maurucio Arivabene isto toliko. Kažnjeni su još sportski direktor Federiko Čerubini sa godinu dana i četiri meseca zabrane vršenja funkcije, kao i potpredsednik Borda direktora Pavel Nedved, koji je dobio suspenziju od osam meseci.
B

Bugarin 7 6

pre preko 1 godinu

Neznam kako ima svrhu zvati klub iz Torina Stara dama, kad njihovo ime u prevodu znaci Mladost
J

Jaffa keks

pre preko 1 godinu

Ala im je kazna... U prevodu, ne dajemo ti dve godine priliku da radis slicne malverzacije, a posle se potrudi da te ponovo ne uhvatimo.
K

Kimiki

pre preko 1 godinu

Dule i Fićo bežite na leto..