Aleksandar Katai
Aleksandar Katai

ZVANIČNO: Katai je Zvezdina desetka!

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.07.20. | 14:35

Navijači u ekstazi

Bilo je poslednjih godina sigurno i boljih igrača, ali pitanje je da li i voljenijih. Jer ono što je Aleksandar Katai umeo sa loptom nije mogao svako. A baš taj vic u igri nedostajao je Crvenoj zvezdi u poslednje vreme. Ne više. Kako je srpski šampion objavio na društvenim mrežama: "Magiko se vratio kući".

Krilni fudbaler iz Srbobrana je zadužio crveno-belu "desetku" nakon što je i zvanično potpisao ugovor sa klubom u kome je u sezoni 2015/2016 osvojio titulu prvaka Srbije i pride poneo epitet najboljeg strelca Superlige. Jedino što mu je tada nedostajalo da zaokruži učinak bila je grupna faza nekog evropskog takmičenja, pa se u Ljutice Bogdana nadaju da će sada zajedno moći da ostvare i taj cilj.

Izabrane vesti

Ugovor je potpisan na dve godine, 29-godišnji igrač će dobiti 100.000 evra samo za potpis, a Zvezda se obavezala i na platu od 480.000 evra po sezoni. Naravno, mogla bi ona da bude i više i sa bonusima, ali ako se oni i aktiviraju niko se neće buniti.


Ostaje samo da se vidi kako će šef stručnog štaba Dejan Stanković sada ukomponovati raspoložive snage. Na levoj strani terena često su igrali i Mirko Ivanić i Aleksa Vukanović i Veljko Simić, ovog leta je stigao i Srđan Spiridonović, minute naravno očekuje i Željko Gavrić, tu je i mladi Andrija Radulović, znamo pride i da će od sledeće sezone svaki tim u Superligi u svakom trenutku da na terenu ima bar dvojicu igrača starih do 21 godine…

Prošle sezone glomazan igrački kadar je mučio Vladan Milojevića. Sada će Stanković morati da razmišlja o rotacijama. Jasno, Ivanić može i u sredinu, kao i Radulović, Vukanović u špic... Ali neće biti lako Stankoviću da sve to ukomponuje tako da svi budu zadovoljni. Moraće neko i desno.




tagovi

Aleksandar Katai

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara