Aleksandar Kolarov (©Twitter/Inter)
Aleksandar Kolarov (©Twitter/Inter)

Zvanično: Kolarov još godinu dana u Interu

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.07.21. | 16:27

Nerazuri produžili ugovor sa bivšim reprezentativcem Srbije

Delovalo je da je dolazak u Crvenu zvezdu blizu, ali Aleksandar Kolarov karijeru, ipak, nastavlja u Interu. S obzirom da 10. novembra puni 36 godina, verovatno će u Milanu i završiti s profesionalnim igranjem fudbala.

Šampion Italije objavio je na svom sajtu da je novi ugovor potpisan do 30. juna 2022. Dakle, još godinu dana.

Izabrane vesti

Kolarov je u Inter došao septembra 2020. iz Rome u transferu vrednom oko 2.000.000 evra. Prošle sezone je, što zbog korone, što zbog povreda, a najviše zbog jake konkurencije, upisao tek 11 nastupa. Kako su crno-plavi došli do Skudeta, srpski defanzivac dodao je u svoju kolekciju još jedan trofej. Posle dve titule prvaka Engleske sa Mančester Sitijem, postao je i šampion Italije.

Sezonu je završio s povredom leđa, zbog koje je morao i na operaciju, a navodno je to što ne bi bio maksimalno spreman za letnje kvalifikacije i razlog zbog nedolaska u Crvenu zvezdu.

Pominjalo se da je tokom pregovora o produžetku saradnje sa Interom Kolarov pristao na smanjenje plate koja je dosad bila 3.000.000 evra godišnje, ali je umesto ponuđenih 1.500.000 zahtevao 2.000.000 za dve godine. Nije poznato kakav je konačan dogovor.


tagovi

Aleksandar KolarovInterletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara