Zvanično: Lekić umesto Pavkova

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.08.18. | 13:00

Kadiz doveo srpskog napadača iz Reusa

Milan Pavkov je pred meč sa Salcburgom imao ponudu od španskog drugoligaša Kadiza, ali do realizacije nije došlo. Pominjala se cifra od 700.000 evra. Međutim, Kadiz je u međuvremenu promenio kurs i potražio malo realnije opcije. Izbor je pao na Dejana Lekića koji ne može da igra za Reus zbog finansijskih problema ovoga tima. I Lekić je sada i zvanično potpisao na godinu dana uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu.

Kadiz je aktivno tražio napadača devetku i imao vremena večeras do ponoći. Podmornica je tako dovela još jedno ime u napadu kako bi pojačala konkurenciju koju sada čine Mario Barko, Kariljo i Dani Romera i Dejan Lekić.

Izabrane vesti

Lekić će se odmah ubaciti u jato trenera Alavara Servere. Bilo je još jutros jasno da je Lekić najbolja opcija za Podmornicu u ovom momentu. Lekić je do sada u karijeri igrao za brojne timove u Španiji - Osasunu, Sporting Hihon, Eibar, Đironu, Majorku. Čak je dao gol za Reus protiv Kadiza. Reus ima velike finansijske probleme i srpski napdač je sigurno zadovoljan što je potpisao za Kadiz.

Trener Servera je otpočetka bio zadovoljan sa idejom oko Lekića i na kraju ga je i doveo.

Sada je sve - zvanično. Dileme nema.

Foto: Tviter Kadiz

 


tagovi

Dejan Lekić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara