Komentari na vest

ZVANIČNO: Luka Jović u Milanu!

V

Vazda

pre 8 meseci

Sta ti je Ramadani
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Zasto su uopste dovodili onog Lazetica????A da i njemu Albanac Ramadani pravi karijeru😂😂😂😂
A

Ajde,momče,zapni malo

pre 8 meseci

Ne razumijem ovoliku zlonamjernost,nije on nikome kriv što je talentovan za unosan posao a njegova žena je njegov izbor.Kako god,takvi smo kakvi smo,momku želim mnogo sreće u novom klubu.
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Ovaj nije mogao da igra u Fiorentini,a otiso je u Milan😂😂😂😂 a da Albanac Ramadani mu pravi karijeru😂😂😂😂

mratinkovic86@gmail.com

pre 8 meseci

Realno znamo da je čovek truba, ali mala para,nema otkupa, nije neko opterećenje. Možda i uradi nešto sa klupe. Bitno je da rastereti Girouda, a jbg i Milan se zalepio za tog Taremija, pa posle je normalno da bude "Daj šta daš".
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 8 meseci

@ don joe redington Stvarno mi nije jasno zašto me vređaš zbog predhodnog komentara.....jedino ako ti je Jović neki rođak. Nemam ništa protiv Jovića, dečko je imao jednu sjajnu sezonu u Frankfurtu, posle toga dolazi u Real , i umesto da da sve od sebe dacpostane neko i nešto , dečko se pokazao kao jedan od tri najveća promašaja u poslednjih 20 godina u Realu. NIJE POKAZAO NIŠTA, AMA BAŠ NIŠTA, BIO JE UBEDLJIVO NAJGORI IGRAČ U KLUBU. Nijedan klub u Španiji ga nije hteo, jedva su ga uvalili Fiorentini, gde se pokazao takođe kao nezainteresovana lenština, i jedva su čekali da ga se otarase. Sada je ponovo u velikom klubu Milanu (zaista mi nije jasno zašto ga je Milan potpisao), on tu pored Žirua i Leaa, nema šta da traži, čak da oni i ne igraju ,Jović u seiji A nema šta da traži, dečko 3 godine takoreći ne igra, ,, Voleo bih da grešim, i voleo bih da on počne da igra, ali šanse za to su 5 %. Ovo su činjenice ,neoborive A TI SAD VIDI KO JE "ISFRUSTRIRAN" SOPSTVENIM ŽIVOTOM, I SL. UVREDE, A KO VEZA SA FUDBALOM NEMA.
s

srbom

pre 8 meseci

Jović je postao jedan od igrača koji su smatrani velikim telentom ali nisu to iskoristili, sad se seli od kluba do kluba, čak velikih klubova, ali i dalje nigde ništa ne pokazuje.
s

stariMajor

pre 8 meseci

Luka, zemljače srećno.
k

kotoćeće

pre 8 meseci

Duvaljka u najavi. Sreća u nesreći je što nemaju obavezni otkup.
S

Smislov

pre 8 meseci

To što je davao u Frankfurtu, davao je. Njegov učinak je tamo bio manji od Kežmanovog u PSV, pa jel nešto ovaj napravio poslije. Isti slučaj. Najskuplji i najpoznatiji nepoznati igrač. Sada će i vaša škola fudbala upasti među prvih 100, ha ha ha ha ha.
B

Bok

pre 8 meseci

Pitam se da li su oni normalni. Umjesto koga će igri? Van Bastena možda.
F

Fontana9

pre 8 meseci

Kazu bice jaka zima ,ovi iz Milana misle na igrace,doveli debelog da ih greje na klupi.
K

Karasi iz Calme

pre 8 meseci

Pola pije pola Ramadaniju daje.Salu na stranu, iz Fiorentine su ga oterali jer je lenj, nezainteresivan. Jednostavno decko nema radnu etiku. U Realu nije ni dobio sansu, mada i tamo je imao gafove.( rostiljijade usred Korone, letovi za Bg ....).. Steta , ima neverovatan osecaj za gol, udarce obema nogama, glavom......Srecno mlado momce, mozda se dozoves pameti.
k

kotoćeće

pre 8 meseci

U Realu nije dobio šansu ???? Eeeee, šta to beše objektivnost i navijačka neostrašćenost i slepilo.
A

Aca LJotic

pre 8 meseci

Lepo lepo sad ce da igra u Ligi Sampiona.
S

Saturnovo prstenje

pre 8 meseci

Ovaj treba da jednom godisnje odradi felasijo Ramadanom! Decko dao 20 golova jednu sezonu u Ajtrahtu?!
M

Maltese falcon

pre 8 meseci

Sad se pokazi, 👏 bravo
D

Dzonipera

pre 8 meseci

Lupajte minuse koliko hocete. I dalje smatram da je skolovaniji spis od Mitrovica. Samo sto su Mitra u rwpki gurali i kad je biocna trobinama u klubu, a Jovic tovario mreze. Jovic nikad nije dobio sansu u repki u kontinuitetu. Kad god je usao na kratko, nije odigrao lose. E sad... U Realu su ga zeznule okolnosti da Benzema odigra kako je vec odigrao, iako je planiran za prodaju ili klupu. Ko je gledao Realove tekme mogao je da vidi kako Jovicu nece da dodaju vec ce radije vratiti loptu nazad. Pisem ovo kao navijac Barse. Jovica su saigraci u realu sabotirali. Posle padne moral...
@

@dzonipera

pre 8 meseci

Pa ako npr ti dajes golove u reprezentaciji u kontinuitetu i budes najbolji strelac te iste, jel mislis da je ok da te zamene da bi VIDELI da li bi i onaj drugi dao golove? Plus racunaj da dajes golove solidno u svom klubu, a ovaj drugi se vuklja i daje gol jednom u 5 meseci, posle jedne dobre sezone u Nemackoj? Mozda jeste tehnicki veci talenat od Mitrovica, ali to je bio npr i Kvarezma naspram Ronalda, kapiras...
k

kotoćeće

pre 8 meseci

Samo jedno pitanje za upravu Milana. Imaju li oči?
д

да, да...

pre 8 meseci

...а могли да доведу Митровића, али не знају да постоји 😂😂😂
B

Bane15

pre 8 meseci

Daj im ti savjet...strucnjace iz fotelje
D

Dex15

pre 8 meseci

Neko u Milanu a neko u Arabiji
M

MNM

pre 8 meseci

Očigledno nemaju a ti imaš i zato su oni u upravi milana a ti si..ostavio komentar na mocartu..ko li vidi dobro..??:)))
Z

ZiP

pre 8 meseci

Ni kriv ni dužan. Prvo Real a sad Milan...
A

Amin76

pre 8 meseci

Sto tebe ne uzmu ni krivog ni duznog?
p

pfc

pre 8 meseci

Evo ga razvod u najavi, sofija je tamo gde treba. Kad ga budu najurili, ide sam...
A

Amrozini

pre 8 meseci

Jako los potez mog voljenog kluba.
t

tviter.glavatan

pre 8 meseci

A gde je roshavi Vlahogol
g

gkavataneru

pre 8 meseci

Luka Jovic u Ligi Sampiona, a gde je Vlahogol roshavi koji je smeker kada navijaci Partizana smisle aferu da je je..ac?
д

да, да...

pre 8 meseci

...а Митровић у Ал Шабану 😂😂😂
M

Mele

pre 8 meseci

Bravo za Ramadanija,uspeo je Milanu da uvali ovo drvo,možda bi i bilo nešto od njega ali Sofija,uništila Ljajića sad ovog,kad nemaju mozga
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

putin zatvorio gas ..drvo je na ceni
@

@ssss

pre 8 meseci

Momak ima više sreće nego pameti.U svakom slučaju mu želim da uspe,jer je neviđeni talenat.Doduše voljni momenat i rad su mu u minusu,ali se nadam da će shvatiti da mu je ovo verovatno poslednja šansa da vrati karijeru na pravi put.
M

Mujagic

pre 8 meseci

Bas bih voleo da decko uspe i konacno zacepi usta pametnjakovicima…
N

Nwle45678

pre 8 meseci

Decko je sa 26 godina igrao u Zvezdi,Benfici,Ajntrahtu,Realu,Fiorentini i sada Milnu...Osvajao titule drzava,igrao finale LK i osvojio LŠ.Igrao 99 minuta,ali igrao. Zaradio samo od Reala kada mu istekne ugovor sledece sezone,30 miliona neto...A gde je Benfika i prvi deo u Nemackoj. Ljudi moji i neko kaze,propao. Kako,u cemu? Budimo realni. Pa niko od njega nije ocekivao da bude novi Ronaldo ili Ibra.
п

па...

pre 8 meseci

...успео је, Милан, Фиорентина, Реал, Звезда, Ајнтрахт... Фали само Бајерн.
k

kotoćeće

pre 8 meseci

Naučna fantastika.

Analizator

pre 8 meseci

Srecno Luka, trgni se i poboljsaj svoju radnu etiku zbog sebe samog, i ućutkaj sve neverne Tome. Pozdrav svim korektnim ljudima koji pišu na ovom portalu od Analizatora, ovo mi je inace prvi komentar otkako sam se registrovao, živeli! :)
B

Burevestnik

pre 8 meseci

Gde si,analnilizatore!!!🙋‍♂️
V

Vića

pre 8 meseci

Falji Ramadani je uspeo da ga uvali... to je privatna kombinacija sa nekim od direktora Milana.
I

Ivan FCRS

pre 8 meseci

Privatna kombinacija u Milanu... Druze nije Milan Dubocica iz Leskovca da neko prihvata privatne kombinacije. Verovatno ga je i uvalio u Real za 60 miliona evra. Zna tamo domare i cuvare na ulazu...
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

isto ko i kod nas ..i tamo toga ima .Para je svuda ista i ide ispod stola
p

pdk

pre 8 meseci

Bolji izbor od Origija za njih...samo pamet u glavu. Ali kad nije u ljubicastom uspeo..
I

Ivan FCRS

pre 8 meseci

Nisam verovao danas na objavljenu vest, dok nisam video ovu sliku. Ne znam sta imaju u planu sa njim, ali nadam se da ce iskoristiti sansu kada mu se ukaze. Real i Milan su bukvalno dva najtrofejnija kluba u evropi. On igrao za oba.
V

Vića

pre 8 meseci

U zabludi si ako misliš da tamo nema privatnih kombinacijal... mulja svuda.
p

pfc

pre 8 meseci

On je trenirao u oba, nije bas da je igrao
A

ApsolutnoJa

pre 8 meseci

Kakva sansa! Razumeo bih da je imao neku tezu povredu u karijeri pa s toga nije mogao vise ali decko stvarno ima neverovatan CV, da mu pozavide mnogi a nije se puno fudbala naigrao...
g

gott

pre 8 meseci

Jel video neko kako Mitar i Sergej okreću Benzenu sa 3:1 na 3:4 het trik Mitar,Sergej asistent
B

Bane15

pre 8 meseci

Koja je to liga? Gdje igraju oni?
m

monteroo

pre 8 meseci

Sa Leaom ce da bude nezaustavljiv,on je klasa jbg u realu je naisao na najboljeg spica na svetu.... U milanu ce izvuci iz njega najbolje,brahim dijaz je dosao kao izgubljen a otisao kao kljucni igrac.
k

kotoćeće

pre 8 meseci

Drugarski savet, nemoj komentarisati fudbal. Ne razumeš se, i pomiri se sa tim. Bolje nego da ti se svi smeju ovde na portalu
D

Dex15

pre 8 meseci

@kotocece....izvinite druze Gvardiola
n

nidza1981

pre 8 meseci

sutra kad zavrsi karijeru - Real i Milan... covece, kao Kaka i Sedorf :d
L

Logitech

pre 8 meseci

Ni tamo se nece naigrati. Bolje da je presao u Juve Stabiju ili Paganeze.
d

don joe redington

pre 8 meseci

kome nije jasno da je real pre tri godine uzeo Luku samo da bi ga sklonio a ne igrati taj nema blage veze o tome kako svet funkcioniše, znači narodski rečeno,(redakcija neče pustiti), elem više im se isplatilo dati 60 miliona i skloniti igrača sa staze ukrštanja u nekom drugom klubu gde bi im izbio za tri godine, pola milijardi evra ...ekiminscijom da li u grupi ili ranoj nokaut fazi.... i videli smo zavrpnice i kup šampiona, plan realizovan, kad su mislili da su ga ubili , pustili, ali prevarili su se, fiorentina nije njegov rang, milan je klub po meri i tek će Jović eksplodirati, naravno to je sigurno uz igroman rad na ttenungu i zalaganje na tekmama, on je takav igrač da može na suvi talenat osećaj za prostor, uz dobre saigrače koji ga mogu pratiti razumezi kao gačinivič kostić , i sa 50,% trenađnog procesa i zalaganja u tekmi da napravi razliku sa tim stavim ne stalno ali dovoljno..za neoohodan u rotaciji nadam se samo da su mu ciljevi veći od toga, da napravi bum i sledećih 8 godna bude u top pet centarfira...ili če se zadovoljiti dobar , veliki talenat ali neka sredina... nadam se da mu je van basten uzor ...i da bude njegov naslednik u milanu....
S

Srxx

pre 8 meseci

Bolest...
s

stokton

pre 8 meseci

Bolje da nisu pustili komentar. Alo druze, sta pises ti? Dal si realan? Nadam se da se sprdas.
h

her flick

pre 8 meseci

Ja mislim da ni sam ne vjeruješ u ovo što si napisao.
d

deyan

pre 8 meseci

Ti si bas onako u nekom svom svetu. Bas te briga. Bar je tebi lepo.
ć

ćao svima

pre 8 meseci

ovo je samo Luka Jović mogao napisati
m

money

pre 8 meseci

Svasta.Doveli pre dva dana Taremija koji je pojam za ovog naseg.Nije mogao u Violi da igra sad ce da greje klupe i u svlačionici.
D

Dejan Pizon

pre 8 meseci

Muka mi je od ovih transfera mi kad smo igrali po blatu i trenirali u njivama to niko nije video ovog Jovica bi stavio u dzep.
1

1. Gost

pre 8 meseci

Da ima mozga bio bi novi Ziru... mada, nikad nije kasno
B

Bar Kohba

pre 8 meseci

Svakako da Jovic jos ima vremena jer je mlad i jos nije napunio 26godina. Ovo mu je top sredina, nece biti prvi izbor, a bice bacan u vatru prvenstvo, kup, LŠ, bice prostora i ja mu predvidjam bar 10 golova, a mozda i vise. U Firenci su ocekivanja bila velika, a krš tim za nesto veliko, dao je 13 golova 6 prvenstvo, 6 u evropi i 1 u kupu sto nije bilo lose koliko se prica. Problem je njegov nerad i sto moze mnogo vise. Nadam se da ce ovde da se raspuca,dugo se povezivao sa Milanom, a sada ide i EP sa repkom, sansa za bolju formu.
d

dzdzdzd

pre 8 meseci

decko koji je dao 13 golova prosle sezone sa nekom smijesnom minutazom ne moze biti slab igrac za rotaciju npr origi i sva krila milana ne racunajuci leao nisu dali 13 golova za sezonu...Ako mu pioli da dovoljno prostora on sa pulisicem,leaom,cukuedzeom ima da da 10-15 pjeske,a to za igraca rotacije apsolutno nije malo.

Leki

pre 8 meseci

U pravu si,proćiće kao prošle godine Djovani Simeone u Napoliju,a definitivno mislim da Milan uzima titulu,em mislim dq će dati 20tak golova.
i

ime gosta

pre 8 meseci

ovo je poslednja prilika da se dokaže u nekom velikom klubu. Ako se sad ne opameti i iskoristiti svoji potencijal, nikad neće. Srećno Luka
f

fdd

pre 8 meseci

koji potencijal?
E

Esex

pre 8 meseci

Trut.Nista od njega..
N

Nemanja8989

pre 8 meseci

Ala su se usrecili,do mojega…Propao igrac…
G

Gostgost

pre 8 meseci

Ma da, uspeli su oni sto igraju drugu ligu celu svoju karijeru

Ivica Gasic

pre 8 meseci

Puno sreće Luka, zaslužio si je bar malo!! Želim ti dosta uspeha u novom klubu, kao i u nastavku reprezentativne karijere!
s

smekerski

pre 8 meseci

Smekerski. Naravno, kao svi iz Zvezde. Kulturica smekerska.
d

d. g.

pre 8 meseci

Očigledno da su u zabludi ili veliki klubovi ili dežurni pljuvači.
D

Deno

pre 8 meseci

Poslednja sansa.
Z

Zema

pre 8 meseci

Srecno daj boze da uspeš
G

Gost iz sumadije

pre 8 meseci

Napred Lukaaaa!!! 💪🏼💪🏼💪🏼
P

Popsi

pre 8 meseci

Do juče bilo da ga neće niko, šta je sad?!
К

Како ће

pre 8 meseci

Лука да издоминира у Милану нисте свесни...
v

vlade3232

pre 8 meseci

probabli najbolji naš igrač ikada u komentarima
P

Petarda

pre 8 meseci

Kakva crna bomba, ovo nije ni petarda.
C

Cccc

pre 8 meseci

Ajde Luka demantuj ove sto u tebe sumnjaju, moram ti priznati da sam i ja jedan od njih. Mislim da vise takvih šansi nećeš imat, tržni se malo

italijan79@gmail.com

pre 8 meseci

Kakvi su paćenici u ovim komentarima. Da je potpisao za Mancester Siti opet bi rekli da ce dogodine u grcku, kipar itd
g

gott

pre 8 meseci

Ima da procveta ovde od otpadaka krilnih igrača koji stvaraju sanse i često sutiraju.Nadam se da će se potruditi jer ipak je to Milan
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 8 meseci

Teško je razumeti šta rade ljudi u velikim klubovima , teško i preteško , M.UTD je pre nekoliko godina platio Megvajera 75 miliona evra. Kad sam to pročitao mislio sam da se neko šali. Setite se kada je Barselona platila Kutinja skoro 150.000.000,00 evra,,,,, a danas Milan kupuje Jovića ,uopšte nije važno za koliko novca . Nemam ništa protiv čoveka ,ali : 1. on je skup i za 100.000,00 evra. 2.On nije igrač za veliki klub 3. Jović nije pojačanje za nijedan klub u Italiji, Jović nije pojačanje ni za Leće.
M

Makks

pre 8 meseci

On je skup i za 100mil eura? Gubis se u svojim mislima.
d

don joe redington

pre 8 meseci

ti spadaš pod ono što sam napisao u komentaru,....(redakcija neće objaviti), smešan si svojim ličnim frustracijama i podeblja je to knjiga analiza i pifri....
Š

Šljaka

pre 8 meseci

Ne ponižavam Luku, ali dal je moguće da je onaj Milan pao ovako nisko, nemislim samo na Luku.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Vidis da je moguce:-(((
d

dzuno

pre 8 meseci

sta je suprotno od bombe? e to je ovaj transfer. volim luku, nadam se da ce da razbije, ali realnost je da je ovaj transfer bomba kao da neki igrac iz serie b predje u milan.
t

tantoraha

pre 8 meseci

Užasava me činjenica da se uprava Milana odrekla Origija zarad ovog igrača. Kao da fudbal nisu u životu pogledali.
K

Kokaniđa

pre 8 meseci

Godišnja plata od 5M. Madrid, Firenca, Milano. Uvek poziv za reprezentaciju kako god igrao ili uopšte ne igrao. Uvek višak kilograma. Igra fudbal na specifičan način. Napadač i igrač koji ne trči, ne vraća se u odbranu već se šetka u i oko šesnaesterca. Klinci, ako vam ovo nije dovoljan podstrek da počnete da trenirate onda ne znam šta je. Kad može on može svako...
N

Ne poznajes fudbal

pre 8 meseci

Luka ima tijelo Bogim dano za frhznsj9g fudbalera, to što on te trči i što se zasitio je nesto drugo.
L

Lopta je okrugla

pre 8 meseci

Kakvo pojacanje?...Uzas.Kljukaj Zirua lekovima da sto vise utakmica moze da igra.
n

neverovanje

pre 8 meseci

Jel me neko sprda da su se odrekli origija i doveli 'ovo' smatrajući da je 'ovo' bolja opcija u napadu od origija 🤦
P

PedjaPFCCCC

pre 8 meseci

Ruke i Noge Menadzeru da ljubi
Н

Нфнене

pre 8 meseci

Све је то због менаџера, просто
h

hhhkkk

pre 8 meseci

Trenutne igre i forma bi mu garantovale startno mesto u Tobolu,posto ni u Firenci ne može da ima mesto. Trom,spor, bez zavrsnice...što i statistika govori. Ovi klubovi sto ga pozajmljuju je samo zbog toga sto se vodi kao Realov igrač. Vrlo loš potez Milana a doveli su jako dobre igrače i sad ova glupost sa Lukom.
П

Пераа

pre 8 meseci

Овај дечко је рођен под срећном звездом дефинитивно. Опет има велику прилику да преокрене каријеру у једном великом клубу али бојим се да уз његов ментални склоп од тога нема ништа.
r

roni

pre 8 meseci

crkni od muke sirotinjo ljubomorna.nije luka rodjen pod srecnom zvezdom nego talenat bato,osecaj za gol i zavrsnica,to ga gura u karijeri.
k

kako misliš

pre 8 meseci

Ima priliku pored majstora žirua
K

Kiki Golub

pre 8 meseci

Možda je i on rodjen pod srecnom zvezdom ali Sofija definitivno jeste.
R

Rakitovo

pre 8 meseci

Bravo za komentar i nadam se da ce ovu sansu (na zalost bojim se poslednju) iskoristiti! Srecno Jovicu i PAMET U GLAVU!

NemanjaKZ

pre 8 meseci

@roni: Bato ti si definicija nerealnosti. Na stranu toga sto mu zelim da pokida u Milanu ali lik je za skoro 4 godina od kad je presao u Real dao ~15 golova.
r

roni

pre 8 meseci

NemanjaKZ ne moze da se gleda sve crno belo,ima i drugih boja al eto npr od tih 15 dao je golove i to jako bitne interu,milanu i sosijedadu kad se lomila titula a na toj utakmici i namestio drugi gol a posle 3 godine pauze ti stvarno ocekujes da on da 30 golova u sezoni?pa u ovoj ce jer ono sto on ima ne moze da se nauci ni izgubi. suuuuiiiii
k

koliko

pre 8 meseci

Ovaj čovek ima novih šasnsi u karijeri,to je neverovatno.Ako i ovo prokocka,onda stvarno sa glavom nešto nije u redu.
g

ghh

pre 8 meseci

tek onda stvarno nije u redu 😂. logika ti je svaka čast. pa ako do sad nismo svi videli da nije nesto u redu onda ne znam kada cemo.
P

Pedja108

pre 8 meseci

Gde god da ode Jovic, Real placa pola plate. Koliko su para oni potrosili na njega, neverovatno. Njega bas briga, gde god da ode 5 miliona plata. Kad mu istekne ugovor sa Realom, vise ne mora ni da igra.
K

Karasi iz Calme

pre 8 meseci

On je odavno odustao od ozbilnog fudbala.Ludi su oni koji ga angazuju.
m

milanezeee

pre 8 meseci

ko sme da.se.kladi da ce eksplodirati u milanu...kao sto su i hernandez, benanser i ostala druzina...zivinbili pa videli...bice on prvi napadac ❤️🖤❤️🖤

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Nije Benanser nego Benaser. Nece eksplodirati, mnogo su vece sanse da ce implodirati.
p

poručnik

pre 8 meseci

još kad bi popravio radijus kretanja i počeo da trči kao profesionalni fudbaler a ne kao rekreativac
r

roni

pre 8 meseci

zapamtite ovaj komentar:luka prvi strelac serije a ove sezone!
A

Au brate

pre 8 meseci

To si rekao i u Realu i Firenci kad ono 3 po sezoni.
R

Romano

pre 8 meseci

Bravo Luka 💪😎 Nevera hejteri a ? 😂
U

Ujk Zitko

pre 8 meseci

Sta bi sa onim Lazeticem????😂😂😂😂
B

Baš

pre 8 meseci

Nas briga,uzeli 4,5 miliona.Ne opterećujemo se uopšte.Dobro si nas prisetio na ovu lepu zaradu.
g

gott

pre 8 meseci

Pozajmica u Fortuna Sitard.Baš ću u nedjelju da skoknem da gledam. Igraju protiv Ajaxa 😜
p

perperoglou

pre 8 meseci

Oladite malo, ljudi. Ni Milanu se nisu davale pare za igrača u rotaciji, a potreban im je. Kakav je, takav je, u ovom trenutku bolje za Milan nije moglo. Svakako dolazi samo da odmeni Žirua.
t

top rič

pre 8 meseci

Šta im je trebao? Imali su Origija i Kolomba koji su trenutno izmslili fudbal za ovog.
G

Gost83

pre 8 meseci

BOMBA bi bila da je naprimer presao u Partizan...koga briga gde ce debeljuca. Kada skine 8-10kg opet ce normalno moci da se bavi profesionalnim sportom.
R

Rossoneroo

pre 8 meseci

ja iskreno mislim da se Luka nece mnogo naigrati u Milan...Eto zamjena za Ziru jer Ziru moze jos ovu sezonu da odigra na vrhunskom nivou a naredne sezone Milan mora kupit nekog top spica ...Ovaj prelazni rok je Milan super odradio ,doveli su dobra pojacanja a sto se spica tice i ocekivao sam nekog poput Luke jer dok Ziru moze da igra na vrh nivou Milan sigurno nece dovodit jakog spica...forza Milan

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Ne naredne sezone nego vec na zimu, ovo je ozbiljno bacilo mrlju na ovaj prelazni rok.
A

A ako

pre 8 meseci

se Žiru povredi zbog mladosti?!
e

etoo

pre 8 meseci

njega u jacem timu nego vlahoteka smehoteka ;)

Kg_Šumadinac

pre 8 meseci

Reći ću samo ovo: - Brat Falji Ramadani. Dovoljno je. Dobar menadžer može SVE. Često se sklapaju poslovi, u fazonu " Učini mi, duguješ mi. Znaš šta sam sve za tebe uradio" Mnoge igrače je Falji Milanu obezbedio, pa je ovo bilo džentlmenski od Milana ka Faljiju. Žorž Mendeš super agent čuveni, često radi na tom principu. Sam je govorio o tome. Što je u neku ruku i ok.
S

Stari Ras

pre 8 meseci

nije mogao gol u Fiorentini da postigne,al će zato da eksplodira u Milanu... xD
L

Lazeta

pre 8 meseci

Jos jedan Srbin koji ce igrati LS, lepo lepo, uz Gudelja, Pavlovica, Grujica, Ratkova, Terzica..
m

misasbc

pre 8 meseci

Popovic, rodic, spajic, milunovic, lekovic, mijailovic, sljivic, katai, mitrovic, lucic, mijatovic
G

Gostqwerty

pre 8 meseci

Čekaj,a onima iz druge najbolje škole fudbala na svetu nisu dizvoljeni nasfupi u LŠ ili šta,,o čemu se radi ne kapiram ??? Ah da,jesam glup,oni igraju u reprezentaciji,tamo bar imaju sigurne minute...gde bi nam bila reprezentacija da njih nije...
t

tanana

pre 8 meseci

usrecili se xd
G

Gosthjk

pre 8 meseci

Kakvo pisanije biše pre neki dan? Propala mu karijera, nisu ga registrovali za kvalifikacije za konferenciju, ne igra? Pa ne igra ka se radi na transferu. Luka, da pokidaš u Milanu!
V

Veljko9

pre 8 meseci

Kada Žiru kida u Milanu kidaće i Luka, samo gledajte!

Gost55

pre 8 meseci

Samo sto je Žiru veliki profesionalac, a Luku je jedino u Nemackoj odgigrao dobro jednu-dve sezone i od tad ga nema nigde.
P

PedjaPFCCCC

pre 8 meseci

@Veljko9 sedece na Klupu kao i u Realu i Fiorentini. Usporedjujes Girouda covek 124 Utakmice i 54 Golova za Francusku Reprezetaciju. Ja tvrdim da je Girouda sa 36 jaci,bolji,brzi,spremniji i bolji od Jovic sa 25 godina. Covek ima vecu Zadnjicu od svoje Zene Sofije. Njegova Karijera se sastoji od jedne dobre sezone u Frankfurtu. Ali tada je imao Rebica,Hallera,Kostica i Gacinovica koji su kidali...on je morao samo da postavi glavu ili nogu. Nije trebao Frankfurt da napusti. Velika Greska.

Pjanić sa tri žutaa

pre 8 meseci

I do sad se nije moglo živeti od Milana na portalu, tek sad će svaki drugi tekst biti o njima. P.S. Da mi neko razjasni koji je četvrti front na kom igra Milan? 😂

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

KATASTROFALAN POSAO, NEVIDJENA BRUKA I SRAMOTA.

ТируРиру

pre 8 meseci

Требао си и број телефона да напишеш у надимку

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

I sta bi onda bilo?
д

да, да...

pre 8 meseci

...ако ти је ово 71 знак да си то годиште, онда си пук'о ко лајсна 😂😂😂

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Nisam '71 nego '41.
G

Gosthjk

pre 8 meseci

Kakvo pisanije biše pre neki dan? Propala mu karijera, nisu ga registrovali za kvalifikacije za konferenciju, ne igra? Pa ne igra ka se radi na transferu. Luka, da pokidaš u Milanu!
G

GostGG3+

pre 8 meseci

Koliko se liku pruzaju sanse da dominira, on sve vise lenj. aj da vidimo sad, al ocekujem isti ishod
g

grobar32

pre 8 meseci

Sta ce im ovaj?
N

Neka

pre 8 meseci

Mi neko objasni ovaj transfer,Luki želim sve najbolje.U Firenci ne igraš i onda transfer u Milan,j...e lud zbunjenog.
f

ficfiric

pre 8 meseci

male su sanse ali mozda ga krene.u svakom slucaju lepo je igrati u italiji

Саша Ранђеловић

pre 8 meseci

ovog bas oce u zivotu....
l

lhdishybni

pre 8 meseci

Volim Zvezdu, usput pratim i Milan, ali ne mogu da shvatim sta ce on Pioliju... Negde u januaru ocekujem da ga sutnu, kad vide da se Žiru sa 37 godina više trudi od Jovica koji ima 26...
K

Kikili

pre 8 meseci

Da bude treći napadač…
D

Dosije x

pre 8 meseci

U kakvom je blatu italijanski fudbal pokazuje i ovaj slučaj,pre samo 15 godina Jović ni u Kjevo veroni ne bi mogao da igra a ne da istrči na San Siro

Proficap

pre 8 meseci

Mogao si kodd nas brate. Bio bi u klubu u kojem si ponikao.
G

Gost22

pre 8 meseci

Kakvog menadzera ima svaka cast
5

51

pre 8 meseci

Како бих волео да проради... Макар и пола од онога у Франкфурту...
J

Junker

pre 8 meseci

I ja, al od tog posla nema nista. Vise ljudi je ovde isto pisalo, kada imas Real Madrid u CVu to ti daje posle jos par godina igranja u dobrim klubovima iako svi znaju da od dobrih partija nema nista. On ce posle ove sezone negde na pozajmicu, pa neka Turska (tu vec moze par sezona) i pa druga liga pa egzotican angamzan. Decka ne zanima fudbal, jedino pozitivno je sto je stvarno porodican i zaista se ne odvaja od dece i zene (kakva god njena proslost bila).
b

bomba

pre 8 meseci

klupu fiorentine zamenice klupom milana..
I

Incredibile

pre 8 meseci

Sve sto coveku treba u zivotu je 2% srece koju ovaj lik ima, kakav trud kakav rad i ostala sranja
R

Rubikova kocka

pre 8 meseci

Da proba kako se grije klupa Milana 🤔