Zvanično: Lutovac Partizanov do 2023.

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.06.19. | 18:02

Treće pojačanja crno-belih

Uprava Partizana ove srede radi punom parom. Posle dogovora sa desnim bekom Budućnosti Perišom Pešukićem i štoperom Budućnosti, Igorom Vujačićem, crno-beli su ozvaničili posao i sa trećim pojačanjem u letnjem prelaznom roku. Novi igrač Partizana je – Aleksandar Lutovac.

Doskorašnji kapiten Rada potpisao je ugovor na četiri godine i tako pre početka Prvenstva Evrope mladih selekcija odagnao sumnje gde nastavlja karijeru. Krilni napadač je član osvajača Kupa Srbije postao tako što je papire potpisao još ranije, ali su oni stupili na snagu danas, pošto je odlukom Arbitrađnog suda FSS postoa slobodan igrač, jer mu Građevinari nisu isplaćivali redovno prinadležnosti.

Izabrane vesti

Lutovac na Topčidersko brdo stiže na insistiranje trenera Sava Miloševića, koji ga je označio kvalitetnim rešenjem na mestu krilnog napadača, uveren da brzinom može da probija odbrane rivala i donese Parnom valjku svežinu kao što je to, primera radi, pre tri sezone, činio Nemanja Mihajlović, poslednji fudbaler koji je sa Banjice stigao u Partizan.

Trenutno se Aleksandar Lutovac nalazi na Pohorju, na pripremama mlade reprezentacije za Prvenstvo Evrope u Italiji i San Marinu. Biće jedan od aduta selektora Gorana Đorovića u pohodu na kontinentalnu krunu, a s obzirom da maltene nije imao odmor po okončanju prethodnog prvenstva i da poslednju utakmicu u grupi Orlići igraju 23. juna, uz obavezan predah po okončanju turnira, najranije može da se stavi na rasplolaganju Miloševiću početkom jula.

Aleksandar Lutovac je potpisao ugovor do juna 2023, a prema nezvaničnim informacijama, u Partizanu će zarađivati 6.000 evra mesečno. Njegovim potpisom tek je započeta rekonstrukcija manevra i napadačke linije, jer se očekuju dolasci levog krili jednog, a možda i dvojice napadača.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara