Zvanično: Marko Asensio nije više igrač Real Madrida

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.06.23. | 13:54

Trenutno najbliži selidbi u Pariz

Dugo se o tome priča, prve najave da će se dogoditi imali smo još zimus, a evo ovog popodneva stigla je potvrda i od strane igrača i od strane kluba: Marko Ansensio (27) nije više igrač Real Madrida!

Nakon devet uspešnih godina na Santijago Bernabeuu španski reprezentativac odlučio je da potraži novi izazov. Madriđani su bili radi da ga zadrže, ponudili su mu novi ugovor, međutim 27-godišnji ofanzivac želi značajniju ulogu u ekipi, te je odlučio da odbije ponuđeno i kao slobodan agent krene u potragu za novim angažmanom.

Izabrane vesti

Poslednjih dana puno je spekulacija gde bi Asensio mogao da nastavi karijeru. Isprva se činilo da bi to trebalo da bude Aston Vila, međutim u poslednja 24 sata Pari Sen Žermen je puno toga uradio na polju pristupnih pregovora, tako je prema mnogim izvorima trenutno najbliži potpisu brzonogog Španca.

Podsećanja radi, Asensio je u Madrid stigao još 2014. iz Maljorke za svega 3.900.000 evra. Iz današnje perspektive gledano, pokazao se kao jedno od najboljih pojačanja u 21. veku.

Odigrao je 285 utakmica, postigao 61 gol i namestio 32. Osvojio je 16 trofeja sa Kraljevskim klubom, između ostalog tri Lige šampiona i tri La Lige.


tagovi

Marko Asensio

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara