Zvanično: Milan Mirosavljev iz Mladosti GAT u Železničar iz Pančeva

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.09.22. | 13:31

Iz Mozzart Bet Superlige u Mozzart Bet Prvu ligu

Doskorašnji napadač Mladosti GAT Milan Mirosavljev pojačao je redove Železničara iz Pančeva, gde je zvanično predstavljen kao novo pojačanje.

Mirosavljev je ovog leta stigao u redove Novosađana, na debiju u prvom kolu Mozzart Bet Superlige bio junak pobede Mladosti nad Radnikom u Surdulici – zabeležio pogodak i asistenciju – ali je nakon 12 kola došlo do razlaza s novajlijama u Mozzart Bet Superligi. Mirosavljev će tako u nastavku igrati u Mozzart Bet Prvoj ligi i pokušati da četi Tomislava Sivića pomogne da izbore elitni rang.

Izabrane vesti

Mirosavljev je u ovoj sezoni u dresu Novosađana na 10 utakmica postigao dva pogotka i namestio jedan gol. Ipak, čini se da šef stručnog štaba Mladosti GAT Aleksandar Linta nije računao na njega u konkurenciji Aleksandara Katanića i Milana Vidakova prošle sezone najboljeg strelca PLS-a – koji se pre par dana vratio u redove „gatovaca“, čiji će dres kao pozajmljen igrač Vojvodine nositi i u ovoj sezoni.

Mirosavljev je počeo karijeru u Hajduku iz Kule, potom je nekoliko sezona proveo u Proleteru. Imao je epizode u kazahstanskom Irtišu, nosio je dres i letonske Liepaje i albanske ekipe Partizani, a onda ovog leta vratio u srpski fudbal. Posle 781 minuta provedenog na terenima elitnog ranga, sad mu sledi epizoda u Dizelki u drugom rangu srpskog fudbala.


tagovi

Mladost Novi Sad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara