Komentari na vest

Zvanično: Mile Svilar u Romi pet godina

U

Uo

pre gotovo 2 godine

Nerealna su ocekivanja bila od njega, pre svega jer je debitovao u Ligi Sampiona sa 16 godina protiv Junajteda i to je odjeknulo Evropom i mnogi su pomislili da je to golmanski talenat decenije. Samo sto nije debitovao jer je trener tako hteo, nego sticajem okolnosti, da su se povredili u isto vreme i prvi i drugi golman. Jednostavno desilo se. Ali to je otislo u drugi plan, a u prvi plan debi decka od 16 godina. Iskreno prema onome sto sam gledao, nisam siguran da moze da brani i u Vojvodini, ali hajde, to je samo licno misljenje, zelim mu sve najbolje, nek je ziv i zdrav i dugu i uspesnu karijeru.
I

I

pre gotovo 2 godine

Ovo je kao Saponjic u Atletiku :D
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Momak ima strasnog menadzera. To sto ga je ubacio u reprezentaciju i nije neka velika stvar, mnogi menadzeri to mogu, al uvaljao da je benfiki i romi. Sjajno. Ne bi me cudilo da za 3 godine predje u npr borusiju, ni kriv ni duzan.
A

AVAV

pre gotovo 2 godine

Ni kriv, ni dužan? Hoćeš da kažeš da nema kvalitet za Romu?
0

0211

pre gotovo 2 godine

Preteruješ ga. Sve najbolje Mile
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

@AVAV Da li ima kvalitet za romu? Pa ne znam. To ne zna niko jer se ni ne moze zakljuciti. Sa svoje skoro 23 godine odigrao je 30ak seniorskih meceva. Na primer, jedan rajkovic je u tim godinama odigrao vec 3,4 puta vise. I sad ces ti reci, rajkovic je igrao za zvezdu i makabi. Pa jeste, al bolje je igrati i 2.srpsku ligu nego sedeti na klupi, pogotovo u tim godinama. Hoce li dobiti sansu u romi? Tesko, pored patrisija. Znaci opet klupa. I tako prolaze godine, a i dalje se ne zna kakve kvalitete ima. Al zato u biografiji ima anderleht, benfiku, romu i reprezentaciju srbije… Ovaj transfer ti je kombinacija menadzera, vracaju mu za neki dobro odradjen posao ili tek treba da ga napravi. Slicno kao kad je saponjic zavrsio u atletiku zbog novog ugovora oblaka.