Zvanično: Miletiću dvogodišnji ugovor u Saudijskoj Arabiji

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.09.20. | 17:34

Crno-belima 550.000 dolara obeštećenja

Iskusni srpski defanzivac Nemanja Miletić i zvanično je promovisan u Al Raedu iz Saudijske Arabije. On je potpisao dvogodišnji ugovor sa novim klubom, a Partizanu je na ime obeštećenja priopalo 550.000 dolara.

Miletić je Humsku napustio posle pune tri godine, tokom kojih je imao uspone i padove, a u jednom trenutku se zahvaljujući odličnim partijama izborio za dres reprezentacije Srbije. U crno-belom dresu je ostvario 162 nastupa u svim takmičenjima i postigao devet golova.

Izabrane vesti

Svojevremeno, posle odličnih igara u grupnoj fazi Ligi Evrope, za Miletića je vladalo intersovanje i iz Francuske, ali je tada odlučeno da je potreban Partizanu, pa su te opcije u međuvremenu propale. Ovog leta se pojavila opcija odlaska u Saudijsku Arabiju i posao je ubrzo završen.

Al Raed ne spada u grupu najmoćnijih klubova u Saudijskoj Arabiji, ali je prošle sezone bio na odličnom šestom mestu, pa sada želi dodatno da popravi te rezultate. Od Miletića se očekuje da bude kapitalno pojačanje za poslednju liniju tima.



tagovi

Nemanja Miletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara