Komentari na vest

Zvanično: Nemanja Matić dve godine na Roazon parku u ulozi učitelja

B

Bts

pre 9 meseci

Dosadan lik.
s

sivi panter

pre 9 meseci

Pogrešio. Kod Murinja je bio ko bubreg u loju.
A

ApsolutnoJa

pre 9 meseci

Ali kad vidim komentare da je trebao izabrati klub na osnovu vremena ahahah
G

Gerland

pre 9 meseci

Ne nego u poznim fudbalskim godinama treba da juri “projekte”. Ako se do sada nije dokazao, neće ni sada na zalasku karijere. Da se razumemo, Nemanja je napravio vrhunsku karijeru, potpuno iskoristio svoj potencijal i talenat. Pri tome, normalan, porodičan čovek. Samo sam želeo da kažem da ne razumem motiv odlaska u Ren koji ni u Francuskoj nema pedigre poput Liona, Marseja, Bordoa ili Lila.
d

day

pre 9 meseci

trebao je da ide u holandiju ili portugal
B

Bogata Bretanja

pre 9 meseci

Odlican klub je Matic izabrao gde vec duze vreme vlada prava atmosvera i dobri rezultati.Bice od velike pomoci mladim igracima i navijam da budu medju 3 ekipe.Ren ionako igra brz zanimljiv i atraktivan fudbal a sada cu svaku utakmicu da ih gledam.
k

kopi

pre 9 meseci

Gde je izabrao francusku ligu pored onih afrikanaca koji trče kao nenormalni, a njega nikad nije krasila brzina pogotovo ne sada na zalasku karijere. Njemu je Italija top za njegov način igre
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Matic je visok i jak u duelima. Fizicka brzina je manje bitna za njegovu poziciju. Da je bitna, nikada ne bi bio uspesan u engleskoj na prvom mestu, koja je dva puta jaca liga od francuske.
s

steva ns

pre 9 meseci

Ali zašto u romi je mnogo bolje bilo
O

Orko

pre 9 meseci

Poceo i Nemanja da nam celavi! 35. godina odose siskice.
R

Realno_

pre 9 meseci

Ore Lola...
G

GOROSTAS

pre 9 meseci

Dal ce da uzme u francuskoj trecoj ligi klub pa da ga ubaci odmah u drugu ligu?

Zvezda ispred svih!

pre 9 meseci

Srecno u novom klubu velikom Nemanji Maticu. Tacno je da je Nemanja mogao potrcati za vecim parama put Azije ili Amerike ali je on vise puta dokazao sta mu i koliko znaci novac. Neko je i pokomentarisao povratak u Zvezdu da igra LS, ali bojim se da on nije dobro dosao u srpski fudbal kao sto to nije ni njegov imenjak Vidic. Inace je dao javno podrsku Vidicu. Na zalost, pomenute gromade kako fudbalske tako i ljudske su velika pretnja mešetarima iz komunistickog doba. Jos jednom, srecno u daljoj karijeri i da jednog lepog dana zauzmes jednu od vodecih pozicija u FSS.
G

Gliša the Boss

pre 9 meseci

S kim Matić posluje u rodnom Ubu?
K

Koan

pre 9 meseci

Pre nego što pišeš raspitaj se s kim su poslovali ili posluju i Vidić i Matić. Lepo te je čovek pitao znaš li? Kako se ovde lako prodaju priče neinformisanim.
G

Gost23

pre 9 meseci

Matića sam uvek gotivio kao igrača koji je igrao u najvećim klubovima Evrope, mirnog, staloženog, bez nekih ekscesa. Obradovao sam se iskreno kada je otišao u Rim. Međutim ovim potezom me je jako razočarao. Krivicu snosi i Roma, mogli su mu ponuditi nastavak saradnje u junu na još godinu dana, ali videvši sada da je u Renu potpisao na dve godine, to mi je tek neshvatljivo, tužno i uvredljivo. Pritom u Rimu je dobijao bezrezervnu podršku svih. I ti se na kraju onako poneseš i odeš par dana pre početka sezone. Veliko razočaranje u ljudske osobine pre svega.
V

Veljko9

pre 9 meseci

Najbolji srpski zadnji vezni jos uvek, da je on igrao umesto babe Lukica na svetskom mozda bi ishod bio drugaciji. Srecno Cone!
T

Triple

pre 9 meseci

Srećno Nemanja!
Z

Zeleznik

pre 9 meseci

Do zime mu dajem rok, i poslaće ga na neku pozajmicu u Belgiju/Švajcarsku/Tursku ili na klupu. Realno čovek je završio karijeru i umesto da je uzeo lepe pare u nekoj Americi, Arabiji itd. on čovek ode u Brest.... Niđe veze.
V

Veljko9

pre 9 meseci

Stvarno sumnjas u Nemanju? Ja garantujem da ce ispuniti ugovor i biti jedan od kljucnih igraca u timu a nakon ugovora moguce da ce zaigrati u vlatitom klubu Jedinstvo UB, do tada ce valjda uci u SuperLigu :)
P

Posetilac_Aljosa

pre 9 meseci

Nisam dugo ostavljao komentare, ne volim da patetisem. Ali moram da kazem da je ogromna sramota za ovo nase u*rano drustvo da jedan ovakva gromada humanosti, svetskog talenta i profesionalizma nema potrebu da ove dve godine odradi u Zvezdi u sezoni kada igra ligu sampiona, Da postavi neke standarde u svlacionici kojih se naziveo igrajuci u najboljim svetskim klubovima. Da bude inspiracija tim mladjim igracima godinama. Nije njemu odavno do para, i tamo su ga privukli na zdrav projekat a ne na platu. Generalno velika, velika steta sto je mulj toliki da takve stvari u sportu propustamo, nebitno dal je u pitanju Zvezda ili Partizan.
G

Gerland

pre 9 meseci

Nemam pojma koji je rezon odlaska u Ren. Ako je želeo manje intenzivnu ligu, a dobre pare Turska je mnogo bolja opcija.
y

ynwads

pre 9 meseci

Verovatno zato sto je lepsi zivot u Francuskoj nego u Turskoj, verovatno nije gledao cisto finansijske razloge
G

Gerland

pre 9 meseci

Veruj mi da život u Renu nije baš veseo. Posle sunčanog Rima, Ren mu dodje kao nedodjija sa tmurnim vremenom. Istanbul ili neka Antalija su mnogo ugodnije destinacije za život fudbalera u zenitu karijere.

Bojan Urosevic

pre 9 meseci

Ren je ozbiljan projekat i Klub Koji ima trenutno najbolju skolu fudbala u Francuskoj igrace ligu Sampiona.
Đ

Đape

pre 9 meseci

Realno, izdao je Morinja !
N

Novak majstor

pre 9 meseci

Realno i Murinjo ce da zapali iz Rome prvom prilikom