Komentari na vest

Zvanično: Partizan prodao Dijabatea, u kasu sleće 600.000 evra

n

nekitutamo

pre 8 meseci

Postovanje prema saigracima koji dodju na vreme a on svaki put kasni je meni dovoljno reklo o njemu, nebitno cime se bavi covek, treba da bude odgovoran i deo kolektiva..Sad naravnno nevezano za to sto meni nije nesto preterano drag zbog tih nekih stvari koji nisu bas vezane za teren, ovo je definitivno greska uprave da su mu dozvolili tako da se ponasa i da dize nos u startu i da mu nisu isplatili platu koliko su se dogovorili i da nisu znali i istrazili kako ce da se ponasa ako nema plate a znali su da nece biti...Da bi stranac stvarno zavoleo Partizan ili CZ treba dosta stvari da se desi i poklopi, logicno da su oni profesionalci i da su tu zbog para i da rade svoj posao koji jeste lep i lepo placen ali je svejedno samo posao nekima.
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Nije on bio “veoma cudljiva osoba” nego mi u klubu imamo ljude koji misle da mogu kako hoce, a u realnosti nemaju pojma o zivotu. Da nisu politicki podobni nebi nasli posla ni na gradjevini.
Ž

Žex1977

pre 8 meseci

Pa dobro imaće za Nahtovu platu 😂😂😂
N

Nejbi

pre 8 meseci

Hesler/Koji to stranac osjeca klub ? On je tu radi novca,,,Uf sto vole CZV i Partizan do bola. Jos kad pocnu ljubiti grb,ja bi razbio televitor.
J

JV

pre 8 meseci

Šugavi Partizan!
H

Hani boy

pre 8 meseci

Sta uradiste sa klubom sad i vojvodina,cukaricki,tsc i mladost lucani prodaju igrace za vece pare od nas a mi smo bili prvi na tom polju duzi niz godina.Odlazite svi iz uprave i skupstine da bi pocelo ozdravljenje kluba.
d

dr Marko

pre 8 meseci

daj bože da klub vidi i tu siću bojim se da je u pitanju samo peglanje dugovanja za zakasnele plate
M

Mop

pre 8 meseci

Nije vezano za Partizan ali se od početka videlo da je lik bolid. Dobar igrač ali,.
K

KME partizani

pre 8 meseci

Eto i vama para. Biće još Severina i Slađana! Upalili ste motore, titula je tu, skoro na dohvat. Ali ako smenite Apotekara nema ništa od titule. Čovek nije izgubio svlačionicu, Evropu jeste. Opet, igrate međunarodni, Budućnost... Biće još toga. I osvrnite na vesti o Svetskom šampionu. Zanimljivo bogoradate. Sektaško-žeksovski!
P

Pa

pre 8 meseci

Dobro, sto si toliko ljubomoran sto igramo sa Buducnost, imate vase filijale koliko hocete pa igrajte svaki dan sa njima ko vam brani.
S

Smejem se...

pre 8 meseci

ZNACI TO JE TA FAMOZNA "OGROMNA ZARADA" KOJOM SE HVALE GODINAMA OD PRODAJE IGRACA... :D
r

rea

pre 8 meseci

Poslednjih 10 godina, od kojih Zvezda dominira poslednjih 6, Partizan je od prodaje igrača zaradio 100 miliona, dok je Zvezda zaradila 95. Elem, u godinama u kojima je Partizan dominirao, ta zarada je nemerljiva, jer su samo Ljajić, Jovetić i Savić vredeli više nego svi igrači koji su prošlo kroz FKCZ od 2006 do 2014.
d

druze

pre 8 meseci

to ti nije za pohvalu to samo pokazuje da ste razvojni klub i nista vise da ste cuvali kostur tima ko zvezda u periodu od 2017. do ovog leta mozda bi ste i naboli neki trofej i neki uspeh veci u evropi poput pobede u ls koju sanjate vec 4 decenije :D
S

Suma

pre 8 meseci

Igrač koji na transferm.vredi 5 Milion, prodat za deset puta manje, i kažete uspeh strašno. Najbolji igrač koji je rasturio Keln, i bio idol navijača dovodio publiku na stadion. Sigurno mu dugovali i zajebavali ga, zato nije ni dolazio. Igračina za naše uslove paklene. Ovako je i stanoje miš oterao SUMU NOVCA koji je bio paklene igračina, i poklonio titulu, u sprezi sa upravom. Jadno. Volim crno bele

hahahah hihihihihi

pre 8 meseci

Poklonili titulu, KOME? ODRALI VAS SVAKI DERBI! 16m niste napustali 75 min.
?

??

pre 8 meseci

Sto se nisu tuzili ako su u pravu?
H

Hesler

pre 8 meseci

Forsirali su ga maksimalno, odigrao dobro neke utakmice u Evropi ali pokazao da uopšte ne oseća klub. Svuda se zadržao po 6 meseci, promenio već 12 klubova u karijeri. U prvenstvu igrao loše, u kupu takodje a zauzimao mesto nekim igračima koji su željni dokazivanja!!! Još jedan loš posao za naš PARTIZAN!
G

Gostivar

pre 8 meseci

Fantastican posao. Svaka cast upravi kakav su transfer izboksovali. Pogotovo ako znamo da su u klubu deciji idoli poput Severine, Saldanje, Kalulua, Meniga i td... Dolaze bolja vremena za partizan. Samo napred
r

rea

pre 8 meseci

Saldanji ne fali apsolutno ništa. Mening nema top kvalitet, ali za banana ligu Snsije više nego koristan, Kalulu i Severina su odron. Čekamo još uvek da vidimo skupo plaćena pojačanja u regularnim mečevima, do sada jedan meč protiv ekipe koja je smela da igra i - poraz.
N

Neka ti

pre 8 meseci

Salda nja je trenutno najbolji igrač ove lige. Top pojačanje za ove uslove, sve zna o fudbalu, tako da ne pišete ono što nema veze sa mozgom. Dijabate je bio igračina u ovim uslovima i tačka. Bio bi od ogromne koristi ovom timu, severina mu nije u peti. Kalulu bi mogao nadmoći i biti koristan, ako mu pronađu mesto. Menig solidan zna pogoditi, ali i mlohavo ulazi u duele i sebičan je nekada. Marković. Antić. Šćekić. Nemogu igrati i to je najbolniji dio ekipe

Kalčopolista®

pre 8 meseci

@DS1989 da tebe Kalčoni nesto pita, ali da mi objasnis racionalno! Posto smo mi kako kazes drzavni projekat u kosarci, zbog cega se utisavao ton u areni, zbog cega se nije prenosila dodela pehara vec narikanje nekakvog isfrustriranog analiticara i zbog cega je andjus kukao na jutarnjem programu sa voditeljkom dan nakon Partizanove titule?
P

Politiko

pre 8 meseci

Znači ne dobijate milione evra za košarkaški klub? I nije vam plaćena licenca par miliona evra za fudbalski klub?
@

@Politiko

pre 8 meseci

Pa vi dobijate vec 10 godina u kosarci milione, a rezultata nigde, ove sezone ste vec 9 skupih stranaca doveli, sad ce uskoro mozda i 10,11,12 igraca da dovedete i ti pricas nesto za kosarku,u fudbalu dovodite igrace od po 5 miliona, a pricas o nekoj licenci.
O

OpetT

pre 8 meseci

krećete za obmanjivanjem realnosti. Pričaš da je Zvezda dovela 9 stranaca, a to je naravno laž. Doveli su 6 stranaca. Šta misliš koliko stranaca Partizan ima trenutno u ekipi? Ups, 6! I najavljeno je još jedno strano pojačanje. Opet ne veruješ u to što pišeš i ne gledaš u svoje dvorište. I Jedan i drugi klub su državni projekti i nemaš ti o tome šta razmišljati niti te iko pita za mišljenje.
D

DS1989

pre 8 meseci

Decko promasio si temu. Isto tako ja tebe evo pitam zasto je drzava vama pomogla 3 puta u fudbalu za evro licencu a nama kada je trebalo nije i tada smo jedini put izbaceni bili iz Eveope u istoriji. Zasto nam drzava koja nas stiti nije pomogla? Ja sam rekao cinjenice koje eto vas pogadjaju. Ostoja je deo stranke koja vlada drzavom i ta drzava je dovela Zeljka u koga se kunete i sto vas pogadja ta cinjenica?
b

bebs

pre 8 meseci

mi nijedne godine u kosarci nismo dobili kao vi zadnje dve, 25 miliona budzet za KK za sta ? za top 8 EL gde vam je takodje placena ulaznica i jednu titulu ?
@

@kalčojaje

pre 8 meseci

A,di je bate otišo?
@

@ds1989

pre 8 meseci

Koje bre cinjenice, pa sto ne kazes sto vas izbacili tad iz Evrope i igrao Partizan umesto vas.
b

bebs

pre 8 meseci

@ds tako je, svi se prave prosti kad su nam pod Slavisom Stojanovicem oduzeli mesto za evropu i dali postenjacinama, a sa d za 4 puta veci dug nego sto smo mi imali drzava ulece i placa im licence i oprasta dugove za porez, garantuje ostalim klijentima da ce im biti isplaceno.... to je jto drzavno ugnjetavanje
Ч

Чокот

pre 8 meseci

Зашто?? Па да се не чује како из комфора и обести лајете на Генералног Спонзора! Лако је бити таква опозиција. А ако желите да будете побуњеници, онда се то пљуне на државне паре и врате ономе ко вам их је поклонио. То је једноставно.
R

Raša P

pre 8 meseci

Zašto navijači ne skandiraju nećemo državne pare?
G

Gariiiii

pre 8 meseci

Zar on nije doveden kao slobodan igrac i kad se bude prodavao da pola para ide proslem klubu? Onda ispadne da je Partizan zaradio 300 hiljada a ne 600. Ili je cak prodat za 1200 pa da Partizanu pripada tolko kolko su napisali. 😁

Luka CFC

pre 8 meseci

Da se dovede jedan pravi štoper, i TITULA JE TU!!!
X

Xceerun

pre 8 meseci

Da li mislis da u derbiju imate neke sanse stvarno? Antic i Stojkovic i Svetozar i mali Ilic protiv Endiajea, Boma, Krasoa ,Olajinke, Bukarija? Pa Zvezda 5 puta skuplji tim ima , sada ako vas ne nasamara na sred pasnjaka nijad nece i dzaba im sve, kad vas pritisne Bahar necete znati gde ste, jer Zvezdi je pod moranjem da vas dobije u 9.kolu

Luka CFC

pre 8 meseci

Ta priča kruži već dobrih 4-5 godina, pa nikad da se ostvari. Vidimo se u 9. kolu..
B

Bole-bg

pre 8 meseci

Al ce da budu jos pojacanja, sta uradise ovi foteljasi sa stoperom i sa krilom sto su najavili.
t

the

pre 8 meseci

Lik se forsirao u Evropi, domaći talog ga nije zanimao. Zna i on da to nije merilo kvaliteta.
l

linov

pre 8 meseci

600 hiljada cega, dinara mozda, jeste smesni, to sam naivan veruje, de su pare nakon svega?? gde
y

yo.dorro

pre 8 meseci

Jos jedan sjajan cin okupatorske uprave koja radi u korist svih osim Partizana. Igraca koji vredi 5m, ugnjetavaju, ne placaju, i na kraju "prodaju" za 600k.
D

DS1989

pre 8 meseci

Samo da te pitam sta znaci okupatorska uprava? Od strane drzave? Ako na to mislis onda mi objasni kako vam ne smeta okupatorska uprava u kosarci? Kada vam drzava dovede zeljka i ceo tim da ih ne nabrajam onda vam je to ok? Mislim da nije malo licemerno sa vase strane, da je u fudbalu za sve kriva drzava a da u kosarci drzava nije zasluzna ni za sta? Pozdrav.
@

@DS1989

pre 8 meseci

Sta ima ko tebi sta da objasnjava, idi ti navijaj za tvoj FMP, a ne da tupis nesto sto nema veze, sa vezom.
@

@DS1989

pre 8 meseci

Dobrim dijelom si u pravu komentarom... Istina, malo smo selektivni. Okupatorske su obe uprave, ali naravno da tamo gdje ima rezultata cutimo. Pa, ipak, ja bih radije da imamo sposobne ljude u vodjstvu oba kolektiva, ali koji zaista rade za interes kluba (FK/KK). Da je isto i kod Partizana i Zvezde, pa neka rade i jedni i drugi, pa da se "pobijemo", pa ko prije djevojci... Siguran sam da bi raspored titula bio kao bacanje novcica - ponekad 2-3 sezone jedni, pa 2-3 sezone isto drugi ili nekad sezona za sezonu. Pricam o titulama naravno i o svim sportovima. Dominacija na ovaj nacin je nepozeljna jednako kao i nama kada je Zvezda bila vestacki srozana, da bi sad bila vestacki vaskrsla. Lijep pozdrav brate, pa da se peckamo i podbadamo u nekim zdravim okolnostima! ;-)
@

@@ds1989

pre 8 meseci

У Југославији је Звезда освојила 20 титула, а ви 9, не знам стварно о чему ти причаш? Тек након распада озбиљне државе и почетка лова у мутном, Партизан долази у прилику да се вештачки мери са Звездом по броју титула. Дакле ова разлика у титулама сада је природна и реална, а мислим да ће сада разлика отићи и на више од тих 11 разлике по распаду Југославије, па ћеш се подбадати са навијачима ИМТ-а, а ми ћемо се подбадати са навијачима других европских великана.
y

yo.dorro

pre 8 meseci

@ds1989 - u kosarci drzava pomaze Partizan u istoj meri koliko pomaze i FMPu (ne Zvedi, nego FMPu), sve ostalo ogroman deo budzeta od karata, donacija, clanskih karti. Ali svakako se i na kosarci cuje ista poruka za vlast, kao i na fudbalu... U fudbalu se ide toliko daleko, da se Zvezdi prave fantomske firme da "pozajmljuju pare", otpisuju se dugovi, gase se banke, dakle sve bez pardona i pokrica.
R

Replika replici

pre 8 meseci

replike. Podbadaćete se sa ostalim evropskim velikanima? Pričaš o bivšoj Jugoslaviji i nekoj veličini, pa čak iako ste imali više titula, i tada ste se "podbadali" sa Grobarima. Ja ne znam koliko godina može da ima osoba koja ostavi komentar kao ti. Nije sve u broju trofeja, već u rivalstvu. Eto, Hajduk je bio u totalnom rasulu već dvije decenije pa je rivalstvo i dalje tu i nije se gasilo. Razumiješ li ti uopšte šta je rivalstvo? Šta je navijanje? Vidim ja da je previše ovdje ovih plitkih i fensi navijača koji jedva da su zagrebali po suštini ičega već sve čačkaju površno... ma Čaoooo!!!
D

DS1989

pre 8 meseci

Meni je drago sto me grobari napadaji ali naravno nemaju odgovor na moje pitanje. Dobio sam jedan konkretan i korektan odgovor gde je covek priznao da sam u pravu. Ostali koji naravno nemaju odgovor samo lupetaju, vredjaju i td...
@

@DS1989

pre 8 meseci

Pa ti prvi lupas, kakve veze ima kosarkaska uprava, sa fudbalskom upravom, vi ste prvi pevali Covicu kad vodio FMP i nije vas pustao u halu, sad kad vas preuzeo on je za vas legenda, i pricas neke price.
N

NoName 1

pre 8 meseci

Nikakvih 600 000 nije uzeto. Čovek je oprostio tolika dugovanja.

Sakur

pre 8 meseci

Imas info iz prve ruke ahahahah ovi su mi najaci sto sve znaju,jesi to na pauzi na poslu.Pozuri kablovi nece sami da se motaju
M

Mop

pre 8 meseci

Zna on. I šibnu mu 50 lajkova i više, i to je provereno
Г

Гост Ад

pre 8 meseci

no name 1@ Боље је да им опрости него да му пропадне јер је Партизан познат по томе да тешко измирује обавезе према играчима. Дијабатеу ништа друго није преостало него да се помири са чињеницом да је Партизан у великим дуговима и да нема могућности да извуче новац који потражује
B

Biće

pre 8 meseci

Dovoljno za ovu godinu.
x

xaxx a

pre 8 meseci

😅🤣😂😂😂
R

Rotviz

pre 8 meseci

Ovo jako smrdi!Sigurno je samo da Diabate neće tužiti Partizan,sve ostalo će biti mašta navijača!
G

Gosty

pre 8 meseci

Čovjek doslovno pobjegao od Vučelića i Vazure.
v

v1ad

pre 8 meseci

"Sve kada se sabere, to i nije tako loš posao" Samo vi lazite grobare. 600K jeste los posao, mada je dobro da su i to uzeli s obzirom na sve. Nego, da rezimiramo odlazne transfere: Rikardo 1,5 miliona, Vujacic 1 milion, Dijabate 600K, Vanja Vlahovic 500K, Popovic 200K, Urosevic 200K. Osim Vujacica i mozda ovog Vlahovica svi su otisli ispod cene. Znaci, velika je frka sa parama. Kako ce Partizan izgurati ovu sezonu samo oni znaju. Trenutni potencijal za ozbiljnu prodaju ne postoji. Domaci igraci su mahom poluproizvodi a stranci ne vidim da ko vredi vise od 1,5-2 miliona.

Sakur

pre 8 meseci

Hajde nam rezimiraj proslu sezonu i vas budzet od 40 miliona planiran da se igra liga sampiona a ono zadnje mesto u ligi evrope kako ste pokrpili budzet ahahahahahahahhaha
G

GostO

pre 8 meseci

Pa nisu ga doveli kao slovodnog igraca, nego je bilo, kako rece Ivica, ne pitajte kako smo ga doveli. Imao je ugovor u tom trenutku.
K

Kekw

pre 8 meseci

Da li je slučajnost što potpisuje za Lozanu? hmmm
a

abc

pre 8 meseci

I, šta kažete "nije loše"?! Ovo je veoma loše, ovo se zove "daj šta daš", ali krenuli su "naduvani" tekstovi kad je partizan u pitanju, i di kraja dana ovi če biti jedan od deset najboljih prelaznih rikova partizyna u isroriji.
n

nextsapulpom

pre 8 meseci

a za koliko bi ga ti prodao u ovakvoj situaciji?
g

gost0

pre 8 meseci

next- ne bismo trebali dolaziti u ovakve situacije, prvo to, pa tek posle razmisljati kako i za koliko bismo ga prodali
d

deksns

pre 8 meseci

@nextsapulpom... vidi iskreno kada ti za dva igraca koji vrede ukupno 7.2 miliona (dijabite 5m /vujacic 2.2 - po zvanicnom transfermarketu) uzmes svega 1.6m sto je 5x manje od realnog, ona se tu nesto žestoko mulja. Ostale trasfere necu ni da komentarisem, a i tu je uzeto visestruko manje od realne vrednosti igraca . Nemoj mi reci da je situacije ja morala biti ovakva... nije... i sami navijaci (medju njima i ja) smo krivo za ovo sta se desava.... ali sada je kasno ... samo da nije prekasno !
v

vs vlada

pre 8 meseci

Jedno je realnost drugo transfermarkt dobro je i da smo nešto bar uzeli za njega kada se pogleda situacija.
r

rea

pre 8 meseci

Po ZVANIČNOM Transfermarkt-u - nema dalje.
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

@vs vlada Koja situacija? Mislis situacija u koju su nas doveli Vucelic i Vazura?