Zvanično: Raća i Tomane zajedno napadaju Vošu

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.07.23. | 01:33

Srpski veteran osmo pojačanje Apoela ovog leta...

Kiparski APOEL potvrdio je sinoć već osmo pojačanje ovog leta, jedno od najzvučnijih svakako. Kako je u sredu u prepodnevnim časovima najavljeno, novi igrač tamošnjeg najtrofejnijeg kluba postao je Radosav Petrović (34).

Srpski vezista kratko se zadržao u svom prethodnom klubu Ordabasiju, s kojim je raskinuo saradnju, tako da je u Nikoziju stigao kao slobodan igrač. Njegova kazahstanska epizoda trajala je od 9. marta do 3. juna. Na 11 utakmica upisao je jednu asistenciju pre nego što digao sidro.

Izabrane vesti

APOEL vodi portugalski stručnjak i bivši trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto, koji je pre Raće Petrovića ovog leta angažovao još jednog bivšeg igrača 'večitih'. U pitanju je njegov zemljak i nekadašnji napadač Crvene zvezde Tomane.

Kiparski velikan biće 12. klub u Petrovićevom seniorskom CV-ju. Preko Jedinstava sa Uba i Radničkog iz Obrenovca došao je do dresa Partizana, koji ga je 2011. godine prodao Blekburnu za 3.300.000 evra. Sa Roversima je odigrao 19 utakmica u Premijer ligi, a zatim je redom igrao za Genčlerbirligi, kijevski Dinamo, Sporting, Rio Ave, Almeriju, Saragosu.

Sa Apoelom je potpisao do juna 2024, s opcijom da se saradnja nastavi još 12 meseci.

Podsetimo, Kiprani su rivali naše Vojvodine u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije. Prva utakmica na programu je 27. jula, a revanš sedam dana kasnije.


tagovi

APOEL NikozijaRadosav PetrovićLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara