Komentari na vest

Zvanično: Radulović na pozajmici u Novom Sadu

B

Bata Željko

pre gotovo 2 godine

Mali je prosek i ništa više i mislim da je sa Zvezdom završio i da će po isteku pozajmice biti prodat nekom klubu i to ne vrhunskom kao i ostali klinci kojima je davana kakva takva šansa proteklih par sezona slično bi bilo i sa Lazetićem da se iz nekog razloga Milan nije upecao za njega i onda odmah pozajmica nekom manjem klubu tobože na kaljenje ajde molim vas ili si klasa ili prosek i kraj priče kako svi tako i Radulović!!!
K

KumanovicPredrag

pre gotovo 2 godine

Ogresili smo se o ovog momka, strasan talenat, brz, dobar dribling i prodor. Veliki talenat ali mi to ne umemo da prepoznamo kao i uvek. Jadni li smo...
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

većina hvali strance i pljuje naše, pa ti momci nisu naučeni da igraju fudbal u mlađim kategorijama, nego samo da se biju, od 12-e godine ih uče nekim šablonima i formacijama, a zna se da do neke 15-e godine mora da se nauci tehnika pa tek kasnije šabloni i formacije, postavke itd. muška osoba najviše raste u rasponu od 12 do 16 godina, znaci da treba raditi na koordinaciji a to u klubovima ne rade, pa se onda čudimo kako neki Španci, Holanđani, Nemci, Brazilci, Argentinci i tako dalje kontrolišu onu loptu kao da su rođeni sa njom
m

mita i trta

pre gotovo 2 godine

pa vi onda spominjite i pricajte o filijalama
S

Spidi

pre gotovo 2 godine

A brzina? To si zaboravio.To se danas podrazumeva.To je Radulov problem.
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Zelenooki ako si ikada gledao Radulovića ne bi tako pričao. Dečka guraju na levog beka što on nije. Činjenica je da nemamo hrabrosti da istrpimo našu decu, već posle dve tri loše partije sledi kaširanje. Najlakše je dovesti stranca malo se ugraditi i to je to.
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Drugo su petlici i kadeti i šta želi tata…. Fubbal se promenio.Guraju ga na beka zato jer ni krilo nije sto je nekad bilo, baš kao sadruge strane bek vise nije sto je nekada bio, dobrog beka treba školovati da bude upravo 2u1. E to se danas traži, i CZ je imala dobar plan, druga je stvar ako dečko za to nije sposoban…tada će biti to “čisto” krilo koje on želi biti u nekom manjem klubu do penzije…
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Onda dovedite nekoga ko će ponekad da rasterecuje Rodica. Neko ko bi rado bio zamjena Rodicu. Vjerujem da Andrija nije rado zamjena. Njemu treba minuta u prvoj postavi, ali teško mu je kada ima za konkurenta Rodica. Dobra odluka u svakom slučaju. Nadam se da ćemo uskoro citati vijest da je Zvezda dovela zamjenskog lijevog beka.
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

I Vidic je bio na kaljenju u Subotici.Ovakvi igraci,kada nameste glavu,da sve svojim radom moraju da ostvare,posle u karijeri postanu top igraci.
T

Tradicija..

pre gotovo 2 godine

Bio je i Jugović svojevremeno u Radu,pa nam pomogao u borbi za titulu tako što su Građevinari pobijedili Dinamo na Maksimiru.

магикоо!

pre gotovo 2 godine

Ако је неко заслужио шансу у Звезди то је он, а то што је он добио шансу на кашичицу и није показао ништа, није разлог да га одмах одбаце а нису то већ урадили са Ришаиром, Бакајоком, Гобељом. Плус су га пројектовали у левог бека на силу, а дечко не може да игра то, класичан крилни играч офанзивних карактеристика. И поврх свега, Родић ће сада остати без било какве измене, а ту ће Гобеља допуњавати и знамо на шта ће то личити.
p

po tvorzinom ukusu

pre gotovo 2 godine

da je pametan da se iskatranira ili ofarba crnom bojom
a

armija

pre gotovo 2 godine

Opet Rodic jedini levo, jeste li vi normalni?
D

Dex911

pre gotovo 2 godine

Ova pozajmica ce imati smisla. za klub, samo ako ga i tamo budu forsirali na mestu levog beka a ne na krilo. Mada, za Radulovica je bolje da ga forsiraju na njegovoj prirodnoj poziciji. Da stice iskustvo,kako bi mogao da igra u narednom klubu, od iduce sezone kada i definitivno napusti Zvezdu, jer jasno je da u klubu nikako ne nameravaju da mu daju ozbiljniju sansu ni na prirodnoj poziciji, ni na mestu levog beka
N

Naknadna pamet

pre gotovo 2 godine

Ja u ovom dečku vidim drugog Kostića za par godina,naravno u dresu stranog tima.A mi ćemo da se kajemo što mu nismo dali šansu i bili strpljiviji.Kao što je bilo u slučaju Kolarova,Matića,Đuričića i sl.
M

Menadžeri

pre gotovo 2 godine

Gde su mu sad menadžeri da opet ucenjuju Zvezdu kao onda kada se vodila kampanja u medijima da ima obezbeđeno mesto u timu? Da se nije razboleo, verovatno bi napravili frku i iznudili odlazak. Sada moraju da nadoknade izgubljeno.
K

Ko mu

pre gotovo 2 godine

menadžeri?
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Ljudi… igraju oni koji donose rezultat, prosto je! Africki fudbaleri su doneli Zvezdi rezultat, da se ne lazemo…
P

Penzos sine

pre gotovo 2 godine

Radulovic u Mlados Gat a nama neki bakari bakajoko kijuji kanva i risario zivkovic
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

A sta je problem u tome? Fudbaleri iz Afrike su nam doneli dosta dobrog (Ben, Kanga, Boaci, Sanogo…). Radulovic nema kvalitet za Zvezdu i tacka!

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Pa videli smo sinoć kako igraju ti naši biseri:Lazić, Leković, Stanković, Motika ili jedno pitanje za tebe gde su i šta rade Jug Stanojev,Željko Gavrić, Miloš Pantović, Luka Adžić onda onaj bek Blagojević itd, itd a za sve njih ste ovde kukali da im se da šansa i zašto su pušteni da odu ili su prodati za male pare.Sa takvima u prvoj postavi grupnu fazu evro takmičenja ne bi ni videli a teško da bi i titulu osvojili. Zapamtite jednom za svagda da Zvezda nikad nije niti će biti razvojni tim za mlade igrače. Rezultat, rezultat i samo rezultat je osnov svega i jedini način opstanka kluba i ljudi koji rukovode klubom.
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Koja nepravda prema ovom dečku. Pola Afrike je došlo na osnovu nekih video klipova. Biće nove La pare, Garsije Suzukiji...
B

Bravo Radule

pre gotovo 2 godine

Neka dečka na pozajmici, uvek me oduševe ovakvi fudbaleri koji nisu u oblacima i koji idu korak po korak. Bravo, pozajmica će ti samo služiti a onda se vraćaš jači. Da je sreća da i drugi mladi nisu kompleksaši i da prihvataju pozajmice i pravilan razvoj.
j

ja tvorzan a ti dzejn

pre gotovo 2 godine

a on se pa pitao nesto ??
U

Uzbunjivac

pre gotovo 2 godine

Nije "pod izgovorom" nego "uz objasnjenje". Kakvo je to tendenciozno pisanje?
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

bitno da igraju afrikanci opusteno 😒
c

crno vam se pise

pre gotovo 2 godine

kangva, kanga, fardu,bukari,omojuanfo,risario,bakajoko,sanogo,mustafa ....pa ti vidi druze