Foto: FKPartizanBG
Foto: FKPartizanBG

Zvanično: Severina tri godine u Partizanu

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.07.23. | 17:24

Krilni fudbaler ovog ponedeljka stavio paraf na ugovor sa Partizanom

Juče je sleteo u Beograd, a danas stavio paraf tako da dileme više nema – Ksander Severina definitivno je novi fudbaler Partizana. Krilni fudbaler je ovog ponedeljka u popodnevnim časovima potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima i tako postao šesto pojačanje Parnog valjka u letnjem prelaznom roku.

Podsetimo, Severina (22) je u klub iz Humske stigao kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa ADO Den Hagom. Kako je nedavno otkrio trener Partizana Igor Duljaj Herenven je u poslednjem trenutku uleteo u pregovore dveju strana sa namerom da crno-belima preotme pojačanje, ali je Severina održao datu reč i pružio ruke srpskom klubu.

Izabrane vesti

Isprva se pojavila reč da će Severina potpisati ugovor na četiri godine, ali se tokom nimalo lakih pregovora 22-godišnji fudbaler sa Kurasaa obavezao na vernost do leta 2026. godine.

"Ima 22 godine i to je ono što sam pričao više puta ranije, da nastojimo da dovedemo igrače od kojih klub može da profitira kasnije. Primarna pozicija mu je desno u ofanzivi, može da igra i u sredini. Mlad je, najvažnije je da može da pomogne našem timu. Doneće nešto novo. Leva noga, inteligentan fudbaler, mlad, neko ko je gladan uspeha i željan dokazivanja, tako da će doneti novu energiju", rekao je Duljaj na pripremama u Sloveniji o Severini.

Krilni fudbaler je prošle sezone na 38 utakmica u svim takmičenjima postigao osam golova i upisao još devet asistencija.

Partizan je pre Severine doveo još Aleksandra Jovanovića, Nikolu Antića, Aleksandra Šćekića, Franka Kanutea i Nemanju Nikolića, a Duljaj je najavio da će kraja ove nedelje stići još novajlija.



tagovi

Ksander SeverinaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara