Zvanično: Slobodan Tedić u engleskoj trećoj ligi

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.08.22. | 16:07

Srpski napadač potpisao za Barnsli

Interesantan potez je napravio Slobodan Tedić, u jednom momentu najtalentovaniji srpski napadač. Fudbaler Mančester sitija je odlučio da karijeru nastavi u trećoj ligi Engleske!

Tedić je danas zvanično potpisao za Barnsli, u koji je otišao na godinu dana kao pozajmljeni igrač Građana. Klub koji je ovu sezonu počeo kao deo Lige 1 objavio je na svom sajtu da je srpski napadač stavio paraf.

Izabrane vesti

Oduvek mi je bio san da igram u Engleskoj i sad mogu da kažem da sam blizu ostvarenja. Davaću sto odsto od sebe, nadam se da ću igrati dobro i jedva čekam da upoznam saigrače i stručni štab“, rekao je Tedić za klupski sajt.

Interesantno je da je Tedić ovog leta dovođen u vezu sa Partizanom, bio je želja Ilije Stolice, ali put ga je odveo na drugu stranu. Englezi su i tada pisali da Siti želi da Slobodana pošalje na pozajmicu u neki klub na Ostrvu, da bi ga imali sve vreme na oku i da bi se polako navikavao na način igre u toj zemlji.

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog, koji je sa Banovog brda stavio potpis na ugovor sa Sitijem, prethodne dve sezone proveo je na pozajmici u holandskom Cvoleu, za koji je odigrao 41 utakmicu i postigao samo tri gola.


tagovi

Slobodan TedićBarnsliLiga 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara