Stanojev
Stanojev

Zvanično: Stanojev potpisao za TSC, ugovor na tri godine

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.08.20. | 18:36

Potvrđene najave koju ste mogli prethodnih dana da čitate na stranicama našeg portala

Kako ste pre dva dana mogli da čitate na našem portalu, Jug Stanojev je potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom TSC-a, a sada je klub iz Bačke Topole i zvanično potvrdio da je došlo do saradnje.

Na zvaničnom sajtu TSC-a stoji:

Izabrane vesti

"Jug Stanojev (1999) je potpisao za TSC. Brzonogi krilni napadač stiže iz Crvene Zvezde i potpisao je ugovor na tri godine", stoji na sajtu.

Krilni fudbaler važio je za jednog od najtalentovanijih izdanaka čuvene „klase 1999“. Igrao je u generaciji sa braćom Ilić, Aleksom Terzićem i Dejanom Joveljićem, ali nije uspeo da se izbori za adekvatnu minutažu. Momak koji je u Zvezdu došao iz Vojvodine – pre toga igrao u Hajduku iz Kule – bio je na nekoliko priprema sa prvim timom. Međutim, nije zadobio poverenje Vladana Milojevića i Dejana Stankovića.

I pored toga što je imao važeći ugovor sa Zvezdom do 2022. godine, Stanojev je Marakanu napustio bez obeštećenja. Ali uz određene uslove.

Crvena zvezda je dogovorila simboličnu povratnu klauzulu, u slučaju da se Stanojev igrama u Bačkoj Topli nametne kao ozbiljna opcija za povratak na Marakanu.

Takođe, u slučaju da Stanojev iz TSC-a ode u inostranstvo Crvenoj zvezdi će pripasti polovina obeštećenja.

Ovog leta privukao je pažnju i Sarajeva, ali je na kraju potpisao za TSC.


tagovi

Jug StanojevLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara